De afgelopen dagen volgde ik een (basis)cursus van Access Consciousness. De oprichter van Access Consciousness is Gary Douglas. Hier beneden deel ik een quote van hem, vandaar dat ik dit even deel.

Ik ben meer meer mezelf na deze dagen. Heb erkent wie ik ben en wat ik kan. Ik heb mezelf gevonden en ik ben hier enorm dankbaar voor.

Dit is gelukt door elke keer opnieuw te kiezen. Vragen stellen: wat ben ik me gewaar? Is dit van mij? Wil ik dit (opnieuw) kiezen. Er is veel gecleard en ben op een nog diepere laag van mezelf gestuit. Er is meer ruimte gecreëerd in mijn onderste chakra’s door los te laten. Een diepere laag waarin ik de ander ook op een diepere laag kan helpen en dat maakt me blij.

Ik kijk er dan ook zo naar uit om voor langere tijd met vrouwen te werken, juist om naar die diepere laag te gaan en zichzelf vinden en te erkennen. Het verleden los te laten zodat ze een nieuw verhaal kunt vertellen.

Individueel traject
Speciaal hiervoor heb ik een traject samengesteld waarin we het beste in onszelf naar boven halen zodat we kunnen co-creeren. Het is een traject waarin bewustwording centraal staat door middel van healing/lichaamsprocessen en coaching.

We gaan de delen uit het verleden loslaten die je nu beperken waardoor je nog meer jezelf kunt zijn.

[maxbutton id=”142″ ]

 

 

Wat gaat dit voor jou creëren als je dit zou kiezen?

Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mail: info@edithhelwegen.nl

Liefs,

Edith