Het is vandaag Internationale Vrouwendag met als thema VRIJHEID
Ik heb er al zoveel berichten over gelezen op Social Media en in mijn mailbox, dat ik denk:
Moet ik er er nu ook nog iets over schrijven?
Heb ik nog iets toe te voegen?
Het voelt zwaar. Alsof ik mee moet doen met de meute door er iets over te zeggen.
Zodra ik mee ‘moet’ doen met de meute, voel ik al weerstand.
 
En toch: ik wil jou graag uitnodigen voor de gratis afstandshealing die ik morgen geef, in verband met Internationale Vrouwendag. Omdat ik meer bewustzijn wil creëren bij vrouwen (en natuurlijk ook bij mannen) Meer bewustzijn leidt tot keuzes en keuzes leiden tot meer vrijheid voor jezelf. Je losmaken van het verleden en de realiteit daadwerkelijk te creëren waar jij naar verlangt.
 
Maandag 9 maart om 18.45 uur is het zover.
Weer een stap richting jouw nieuwe realiteit
Nog meer loslaten
Nog meer inzichten
Nog meer healing
Leren om nog meer te kunnen ontvangen
Nog meer gemak
Nog meer VRIJHEID
 
Welke bijdrage kun jij voor jezelf en de aarde zijn door elke keer te kiezen voor meer vrijheid?