Ik stelde de vraag: hoe kan mijn bedrijf een bijdrage zijn aan mijn leven?
Toen kwam een en ander op gang.

Het inzicht dat mijn bedrijf zorgt voor meer dan voldoende geld
Dat het Universum mij hierin volledig steunt
Dat ik hierdoor overvloed creëer op alle gebieden in mijn leven
Ik ervaarde liefde en dankbaarheid
Er kwam een golf energie op me af. Het voelde als ondersteuning
Het enige wat ik hoef te doen is me volledig te laten leiden door het Universum.

Hoe vaak heb ik dit niet al geschreven en gezegd?
En toch heb ik dit de afgelopen weken weinig gedaan. Omdat ik in een mannelijke energie zat van doen en actie. Omdat ik te veel in mijn hoofd zat, zorgen had en me hier door liet beïnvloeden
Het voelde niet fijn
Het voelde als ‘dit is niet wat ik wil!’ , ‘dit voelt niet moeiteloos’ ‘wat doe ik verkeerd?’ Een verkeerde vraag natuurlijk maar hij kwam wel in me op. Ik ging dan ook meteen schrijven over: wat wil ik dan wel? en ‘wat is er nog meer mogelijk? of ‘hoe wordt het beter dan dit?’
Met deze vragen liet ik het HOE los, kon ik weer openingen en mogelijkheden zien die ik eerst niet zag.
Zodra je de mogelijkheden ziet, creëer je ook mogelijkheden. Komen deze mogelijkheden op je pad en is er weer een turning point.

Het inzicht kwam tijdens een bijeenkomst waarin werd gesproken over mannelijke en vrouwelijke energie. Het kwartje viel en ik wist dat ik in de vrouwelijke energie moest zakken, naar zachtheid, mildheid en overgave en vooral ontvangen. Toen ik daarin kon zakken was er meteen contact met mijn innerlijke stem en kon ik de leiding weer volgen. Er volgde gesprekken met het Universum die ik kan gebruiken voor mijn boek.

Ik kreeg inspiratie voor de Serenity BARS-sessie want ik had helemaal open gelaten wat en of ik hier iets mee ging doen. Ik liet me leiden over de prijs en de introductiekorting.
Ik liet me leiden naar inspiratie over de invulling van de Masterclass ‘I am Love’ en hoe ik hier nog meer mensen naar toe kan brengen.

Ik liet me leiden naar een bijdrage in mijn prive-leven waar het nogal stormt. En de bijdrage die ik mocht leveren was ZIJN, mijn energie en liefde. Ik hoef het niet op te lossen, ik hoef er alleen maar te zijn en mijn licht te laten schijnen in huis. Meer is er niet nodig.
En waar ik eerder in controle schoot en alles wilde oplossen, me ging bemoeien, de ander de kans niet gaf om het op te lossen, kon ik mijn ding doen en energie sturen naar degene die het nodig hadden. Dat was mijn bijdrage.

Zo kan ik op verschillende fronten mijn bijdrage leveren.

Welke bijdrage heeft jouw bedrijf of jouw werk aan jouw leven?

en

Welke bijdrage kun jij zijn?

Dat kun je per situatie bekijken. Het is fijn om de vraag te stellen en te luisteren naar het antwoord van je innerlijke stem. Het geeft rust in je hoofd en zorgt voor een diep vertrouwen in jezelf.

 

Kan ik een bijdrage zijn aan jouw leven, jouw vrijheid, jouw struggle?

Stuur me een mail, dan kijken we naar de mogelijkheden: edith@edithhelwegen.nl