Mijn inzicht vandaag is dat ik me nog steeds verstop. Ik verstop mijn capaciteiten omdat ik ‘normaal’ wil zijn. Ik verstop mijn gewaarzijn. Ik ben me van zoveel bewust en dit gaat razendsnel.

Ik houd het tegen en daardoor vertraag ik de boel. Bijvoorbeeld: denkend dat ik keuzes moet overwegen, terwijl ik me binnen 1 seconde gewaar ben van een ja of een nee. Je hoeft overigens niet te weten waarom er een nee of een ja is.

Door mijn gewaarzijn tegen te houden, houd ik alles tegen en blokkeer ik het ontvangen.

Het kan zijn dat jij dingen blokt omdat je denkt dat het overweldigend is.
Wat als dit niet zo is? Het Universum geeft je wat je aan kunt. Ook hierin.

Wat als je de deur open zet naar meer?
Meer bewustzijn
Meer ontvangen
Meer energie
Meer keuzes
Meer ontwikkeling
Meer inzichten
Meer klanten
Meer geld
Meer inkomstenstromen
Meer …….
Meer …….

Wil je nog meer?
Weet dat je altijd om meer mag vragen.
Weet dat je dit verdient.
Weet dat je dit waard bent.
Weet dat het Universum je alles wilt geven en het Universum zal de stroom niet stoppen. JIJ bent degene die het tegenhoudt.

Wil je nog meer?
Ik start maandag 14 juni een 5 daags online programma ‘Take your business to the next step’ waarin we 5 ochtenden afstemmen op onze onderneming. We stellen vragen, we doen een energetische oefening, we spelen met de energie.

Je krijgt inzichten en je bewustzijn groeit. Deze inzichten zijn niet alleen op business-gebied, want dit programma is niet lineair. Het is geen stappenplan of trucje. Het is ontdekken wat er nog meer mogelijk is voor jou en hierin de energie volgen, de stappen zetten waar je bewustzijn om vraagt. De keuzes maken waar jij je gewaar van bent en nu nog niet durft te maken.

Ben jij klaar voor MEER?

oh ja, het online programma is gratis 😉

 

[maxbutton id=”178″ ]