In 2011 schreef ik mijn eerste ebook ‘leef met je hart’ en dat is al die jaren een rode draad geweest in mijn onderneming. Mensen leren om terug te gaan naar hun hart, hun kern en zich niet laat leiden door de meningen van anderen.

Ik verbaas me er zelf over hoe sterk dit ebook nog steeds is en dat het verhaal en de boodschappen die ik wil uitdragen nog steeds van toepassing zijn voor heel veel mensen die vanuit hun hoofd leven.

Nog steeds breng ik mensen terug naar hun puurheid (serenity) om van daaruit krachtige keuzes te maken in hun leven en hun onderneming. Om te kunnen doen waarvoor ze hier op aarde zijn gekomen.  En mijn visie is dat je dit alleen maar kunt doen als je vanuit die puurheid voelt wat voor jou goed is, hoe jij wilt leven en wat jij heel graag wil doen. Door je niet meer laten tegenhouden door je egostemmen en de meningen van anderen.

Kies voor jezelf, leef vanuit je hart en leer om te co-creëren met die puurheid, met jouw innerlijke stem die je altijd kunt vertrouwen, die het beste met je voor heeft en die je meeneemt op het pad om te leven vanuit je hart. Om dan het leven te kunnen leiden waar je zo naar verlangt.

Weet dat alles mogelijk is als jij de voor jou juiste keuze maakt.