We zijn in onze vakantie naar Engeland geweest. We zijn nu een week terug en ik wil toch met jou delen wat ik daar ervaren heb. Want was het gaaf! Niet alleen de reis en Engeland zelf maar ook de energie. Ik schreef de eerste avond in mijn dagboek:

Wat is het hier gaaf in Engeland. Het voelt als thuiskomen. Het is overweldigend!
Elke keer als ik mijn hart open stel, ben ik overweldigd. Word ik overweldigd en springen de tranen me in mijn ogen. Pas vandaag begrijp ik dat dit niet is van pijn, verdriet of schuldgevoel maar van dankbaarheid. Zo fijn dat ik dit voel.
Zo fijn om überhaupt te voelen
Zo fijn om te mogen ontvangen en hier voel ik dat ik geaard ben.
hier voel ik dat ik kan ontvangen van de aarde. Dat de aarde om mij geeft, voor me wil zorgen, me koestert. Ik voel me hier zo veilig, zo ingepakt, geborgen, gekoesterd door de aarde, de natuur en de energie.

Ja, ik heb hier gewoond. Ik heb hier rondgezworven in Zuid-Engeland en ben hier in de bossen van de New Forest gewest. hier heb ik naar kruiden gezocht. Hier was ik zonder vrees. hier was ik gelukkig. Hier was ik veilig. En dat is wat ik nu voel. Ik ben hier ook ergens op de brandstapel beland waardoor ik nu in dit leven moeilijk kan aarden. het is te heet onder mijn voeten en dat voel ik als ik thuis, in mijn huidige woning ben.

Ik vecht daar tegen de energieen. Ik vecht daar tegen en met mezelf. Zodra ik de dorpsgrens over ben, voel ik me vrijer. Nu in Engeland waar ik me nog veel vrijer voel, waar ik vrijheid en lichtheid voel, waar ik voel dat ik echt diep geworteld ben met de aarde, weet ik dat ik moet verhuizen. Dat het huis waar ik 13 jaar in woon geen bijdrage e meer is in mijn leven.

Ook duidelijk is dat ik vaker naar Engeland mag gaan. Het nodigt ons (mijn man voelt hier ook het gevoel van thuiskomen) uit om een bijdrage te leveren hier in Engeland. Wat dit is, is nog niet helder.
Natuur, spirituele reizen is wat er boven komt.
Ik kan me hier nog meer spiritueel openen, de kanalen openen zodat de boodschappen nog meer helder binnen komen.

Dit alles gooit een heleboel overhoop. Ik weet niet wat in Engeland te doen. Ik weet niet waar dan wel te wonen. Hoe ik dit moet gaan doen, waar het geld vandaan moet komen etc etc
Ik weet dat ik het HOE los mag laten. Ik weet dat ik alleen maar vragen hoef te stellen.
Naar binnen mag keren voor de antwoorden.
En mag blijven voelen en ontvangen, ook al is het overweldigend. Ik mag dit toelaten.

De vraag die snel daarna binnen kwam is:

Wat zou ik creëren, als ik alle keuze had?

WOW wat geeft dit ruimte en lichtheid.
Hoe voelt deze vraag voor jou?