Ik krijg vaak de vraag wat lichtwerkers zijn. Vandaar dit artikel. Het is niet mijn bedoeling om mensen in hokjes te plaatsen, daar houd ik zelf niet van. Het gaat ook niet om de naam ‘lichtwerker’ maar of jij dingen in jezelf herkent. Misschien vind je jezelf niet zo op deze aarde passen, heb je het gevoel dat je hier niet thuishoort en vraag je je af wat je hier in ‘g-naam’ te doen hebt.

Ik begrijp lichtwerkers goed omdat ik zelf een lichtwerker ben. Ik realiseer me hierdoor dat ik mijn taak hier op aarde serieus neem en er alles aan doe om deze taak zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik laat me hierin leiden door het Universum die me helpt om de dingen zo goed mogelijk te creëren en uit te voeren en door zoveel mogelijk mensen te bereiken.
Ik maak gebruik van al mijn sensitieve zintuigen en dit helpt me om nog makkelijker te zien, voelen, weten wat er bij jou speelt en hoe ik je nog beter kan helpen.

Wat zijn lichtwerkers:
• mensen die voelen dat ze geboren zijn voor meer
• die zich anders voelen en weten dat ze anders zijn dan de anderen
• die voelen dat ze anderen willen helpen
• die niet in de reguliere systemen passen
• die (hoog)sensitief zijn
• die spirituele interesses hebben
• die bewust (willen) leven
• die weten dat ze hun eigen blokkades moeten helen in dit leven
• die weten dat ze een missie hebben in dit leven en misschien nog niet goed weten wat die missie precies is
• ze willen in deze missie stappen omdat ze weten dat ze hiervoor op aarde zijn gekomen
• die werken en interesse hebben in de natuur
• die helende krachten hebben
• die iets van hun leven willen maken
• die weten dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun leven

Het zijn nieuwetijdskinderen en die groep wordt steeds groter. Ze zijn echt nodig op deze aarde.

Herken jij iets van jezelf en wil je hier meer over weten? Wordt dan lid van mijn gratis FB-groep ‘Zelfliefde voor lichtwerkers’ waarin ik bijna elke dag inspiratie deel waar je als lichtwerker iets mee kan. Het is een groep met gelijkgestemden en we inspireren elkaar om het bewustzijn te ontwikkelen. Ga HIER naar de Facebookgroep.