Mijn man ging vanochtend de deur uit voor zijn werk en ineens overvalt mij het gevoel van ‘alleen zijn’. Het is een herkenbaar gevoel. Een oud gevoel. Oude pijn. Verlaten worden. Ik laat het toe. Het mag er zijn. Ik weet dat het even duurt en dat ik daarna de draad kan oppakken. Ik wil een aantal dingen doen voor ik om 8.45 uur de deur uitga maar dit vraagt aandacht. Mijn innerlijk kind vraagt aandacht. Het wil liefde, het wil aandacht en dus dient het zich op deze manier aan. Verdriet komt omhoog en ik laat het toe. Ik loop naar beneden voor een kop thee en ga even zitten. Even ZIJN. Alleen met mijn gevoel.

De afgelopen dagen waren heerlijk gevuld. Ik had het naar mijn zin met healingsessies, readings en het vullen van de flesjes essentiële olie. Alleen al van de geur van de olie word ik superblij. Het is chaos in huis. Overal ligt verpakkingsmateriaal, bestellingen en de dozen die zijn aangekomen. Ik geniet. Hoe wordt het nog beter dan dit?
Maar daardoor te weinig aandacht voor mezelf, om even in stilte te zitten.

Een mooi moment om te gaan spelen met energie
In verbinding gaan met mijn lichaam. De energie, de lichtheid en de ruimte voelen
Mijn barrières omlaag doen
Mijn energieveld verruimen
Het gevoel van ‘alleen zijn’ is weg. Ik voel me weer verbonden met mezelf. Ik voel de liefde voor mezelf, de energie van liefde en lichtheid die ik uitstraal. Ik stuur deze energie over de hele wereld en ik trek energie aan. Ik ontvang. Ik ontvang tot in elke cel van mijn lichaam en als ik DENK dat ik genoeg heb ontvangen, ga ik nog even door. Dan ontvang ik nog meer.
Er zijn geen oordelen
Er zijn geen verwachtingen
Mijn hoofd is rustig
De bijdrage van de aarde is zo enorm, zo hartverwarmend. Het Universum dat altijd voor mij zorgt.
Ik weet het wel maar door deze oefening VOEL ik dit ook echt. Kan ik dit ontvangen.

Ik voel me geweldig. Mijn innerlijk kind is gelukkig en speelt weer. Ik mag vandaag ook spelen. Spelen met energie, spelen met iedereen die ik vandaag ga ontmoeten. Spelen met alles wat er op mijn pad komt. Want ik speel met alles wat er op mijn pad komt. Ik kan dit handelen, ik kan er mee omgaan. Ik ben de leider van mijn eigen leven.
Het is niet zwaar, het voelt niet zwaar. De energie, mijn energie is zo licht als een veertje.

Wat was het leven ooit zwaar en een worsteling. Zo voelde dat voor mij. Ik weet dat het voor jou ook herkenbaar is. Het leven hier op aarde is als lichtwerker soms niet fijn, niet prettig, soms voelt het zwaar.
Zolang jij in verbinding blijft met jezelf is het goed. Acceptatie en erkenning van jezelf
Acceptatie van jezelf, dat je mag zijn wie je bent en dat je hier op aarde mag zijn. Zonder oordelen over jezelf. In zijn totaliteit, in zijn geheel. Je bent zo welkom en zo nodig op deze aarde. Samen maken wij het licht hier op aarde. Voor iedereen die de zwaarte voelt, voor iedereen die worstelt. Als jij jouw licht laat schijnen en wij dit met zijn allen doen, is de aarde een heel stuk lichter.