Wow, wat is er veel gebeurd na mijn mail en bericht vrijdag. Ik kreeg enorm veel lieve reacties, mijn mailbox ontplofte en via FB en Messenger kwamen de nodige reacties en aanmoedigingen binnen.
Was het nu zo spannend om dit te delen?
Vraag je je misschien af.

Voor mij blijkbaar wel. De hele tekst kwam er in een keer uit. Spontaan. Vlak voor ik een afstandshealing moest geven.
Ik erkende dit deel van mezelf niet. Nadat ik het bericht had verspreid bedacht ik me dat ik donderdagavond de vraag had gesteld:

Wat vermijd jij, dat als je dit niet deed, het je de vrijheid zou geven waar jij om vraagt?

Ik ging slapen en wat er vrijdagochtend gebeurde is bekend.

Het vervolg.
Heel veel mensen gaven aan een sessie te willen boeken, sommigen deden dit ook echt. En toen stokte de stroom.
Normaal raakte ik dan in paniek en nu voelde het alsof het Universum me vroeg ‘weet je het zeker?’

Ik schreef in mijn journal: JA, ik weet het zeker!
Vervolgens gleed ik uit over een natte vloer en viel hard op de grond.
Zondag was mijn website en mailaccount uit de lucht. Zondagavond kreeg ik vreselijke buikkrampen en stroomde alles. Ik zal je de details besparen.

Ik herkende het als een ‘upper limit problem’ dat ontstaat als je naar een volgend level gaat of als je lange tijd in een flow zit. Je kunt het zelf vaak niet geloven dat je naar een volgend level gaat of al zo’n lange tijd in een flow zit en dan creëer je zelf een ‘probleem’ dat dit wil tegenhouden.
Lees hier meer over in het boek ‘The Big Leap’ van Gay Hendricks.

Ik wachtte al lange tijd op deze shift (incl zijn problemen) en nu was het er. Met alle spierpijn, blauwe plekken, krampen en mail- en websiteproblemen bleef ik herhalen: ja, ik weet het zeker! Ja, Universum, laat het komen. Ja, universum, hier kies ik voor. Ik doe het niet meer voor minder. Ik ga niet meer terug. Ik blijf hier, in dit level!
Deze gebeurtenissen stoppen me niet. Ik laat me niet meer stoppen.
Ik kies nu voor dit volgend level
Ik kies voor overvloed
Ik kies voor ontvangen
Ik kies er voor om mijn leven te creëren zoals ik dit ik graag wil
Want ik weet dat alles mogelijk is en dat ik de potentie heb om dit alles, mogelijk te maken.

Dus creëer ik vandaag verder en kan ik nog meer ontvangen. De stroom aanvragen loopt inmiddels weer en ik word elke keer zo blij als ik een boeking in mijn mailbox ontvang. Er zijn voor deze week en volgende week niet meer zoveel plekken vrij.

Heb jij een vraag, vermijd jij iets of loop je ergens op vast waar jij eens een ander licht over wilt laten schijnen?

Misschien is een mini Serenity Soul Shift Sessie dan iets voor jou:

Meer informatie over deze mini Serenity Soul Shift Sessie