Ik voel deze week zoveel liefde voor mezelf en ik vind het heerlijk. Ik heb dit nog nooit zo bewust ervaren. Er zijn een aantal shifts geweest deze week waar ik al eerder over schreef. Ook heb ik het hele strafsysteem terug gestuurd naar waar het vandaan kwam. Ik was goed in mezelf straffen, veroordelen en deed mezelf enorm tekort op allerlei vlakken.

Waarom zou je jezelf straffen?
Van wie is dit?
Want zou een oneindig wezen zoals jij en ik überhaupt hiervoor kiezen?
Het liet me zien dat het niet van mij was en dat ik het ook niet meer wil kiezen.
Weg ermee!!

En wat er overblijft is pure liefde. Het is zo mooi 😍
Elke cel is gevuld met liefde
Er is een diep diep diep vertrouwen
Een gevoel van overvloed

Ik realiseerde me dat ik echt mag gaan ontvangen
Niet alleen the bad & the ugly maar ook het mooie.
Juist het mooie mag ik nu gaan ontvangen.
De liefde, de lichtheid, de openheid, de kwetsbaarheid, de sprankelende energie van de mensen om me heen, van de natuur, van mijn klanten en natuurlijk van JOU.

Ik sloeg vanmiddag het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay. Ik sloeg het open bij het hoofdstuk “zelfkritiek” Heel interessant 😉
Ik begon met lezen en ineens kwam een ervaring omhoog: Toen ik de HBO-V deed moesten we reflectieverslagen schrijven van de stages, de leerpunten, de ervaringen. Het was vooral de bedoeling om te kijken naar wat niet goed ging en wat je daar aan kon veranderen. Ik was een ster in reflecteren want ik vond altijd wel punten die niet goed waren en die ik niet goed vond van mezelf en er was altijd wel wat te verbeteren.

Die zelfkritiek die ik heb en het strafsysteem dat ik toepas begrijp ik nog beter en hoe fijn is het om dit nu los te laten en dit niet meer te kiezen.

 

Wat pas jij toe, dat niet van jou is, dat als je het los zou laten,

het je nog meer liefde voor jezelf zou laten ervaren?

 

Stuur het terug naar waar het vandaan komt en kies voor liefde en vertrouwen.

 

Heb je hier hulp bij nodig?
Ik heb een aantal interessante aanbiedingen voor jou.

 

❤️ Visualisatiepakket Zelfliefde 2020
Visualisaties laten jou de energie ervaren van jouw nieuwe realiteit. Het geeft je inzichten in welke stappen je kunt zetten en wat je los mag laten. Daarom heb ik speciaal een nieuw visualisatiepakket samengesteld: Visualisatiepakket Zelfliefde 2020

[maxbutton id=”144″ ]

 

❤️ Access Bars sessie

Een Access Bars sessie helpt je om oude patronen, overtuigingen en standpunten los te laten. Het leert je om nog meer te kunnen ontvangen. Deze losse sessie bied ik tot en met zaterdag 15 februari aan voor slechts €97,-

[maxbutton id=”98″ ]

 

❤️ Groepstraject ‘The Goddess Process’

Vrijdag 17 april start een nieuwe ronde van het groepstraject ‘The Goddess Process’

Het is echt een geweldig traject waarin je wordt uitgedaagd jouw nieuwe realiteit te creëren. Je leert naar binnen te keren om de antwoorden te vinden. Je gaat op zoek naar jezelf en als je ontdekt hebt wie je werkelijk bent gaat er een hele nieuwe wereld voor je open en weet je dat alles mogelijk voor je is. Ja, ook voor jou. Want alle onzekerheden, weerstand en muren kom je in dit traject tegen en daar ga je samen met elkaar en met mijn begeleiding naar kijken zodat je deze muren kunt helen zodat er nog meer ruimte ontstaat. Je bewustzijn groeit enorm, jouw potentie komt naar boven en ga je volledig benutten.

Ik stuiter echt als ik denk aan de dames die nu het traject volgen en hoe gaaf dit traject voor hen is. Ik zie de veranderingen, de sprongen, de weerstand en wow ik ben zo trots op ze!

Als jij klaar bent voor die échte verandering waar je al lange tijd naar verlangt, ben je van harte welkom.

[maxbutton id=”142″ ]

 

Ik wens je een geweldige Valentijnsdag en vergeet vooral jezelf niet

❤️

 

Liefs,
Edith