Mijn drive in dit leven is doen waar ik blij en enthousiast van word. En dat is mezelf ontwikkelen en al deze kennis doorgeven op allerlei manieren.

 

Ik wil mensen bewust maken. Ik wil ze helpen om een lichter leven te hebben. Ik wil dat steentje bijdragen. Dat doe ik door mezelf te zijn en te laten zien dat het anders kan. Dat er andere mogelijkheden zijn. Je andere keuzes kunt maken.

 

Het gaat niet alleen om de kennis niet alleen in mijn onderneming maar ook privé. Ik kan dit privé niet uitzetten. Ik stel mezelf wel altijd de vraag of de ander het kan ontvangen wat ik wil zeggen. Is dit niet zo, dan hou ik mijn mond. Anders plant ik zaadjes.

 

Het kan door een glimlach of een groet als je iemand tegenkomt. Door een gesprek, door een verjaardagswens via FB of in het echt. Jezelf zijn in alles wat je doet door jouw energie uit te stralen.

 

Door deze drive te leven, te volgen is mijn leven zoveel leuker geworden. Ervaar ik meer plezier, kan ik meer genieten, kan ik meer ontvangen, ben ik meer ontspannen.

 

Geld is niet mijn drive en dat is ook nooit zo geweest. Ik wil iets doen waar ik blij van word niet omdat ik er veel geld mee kan verdienen.

Maar geld werd een drive op het moment dat er rekeningen betaald moesten worden en ik het geld (nog) niet had.

Ik forceerde mijn creatiekracht en perste er net genoeg geld uit om de rekening te betalen. Dan stopte mijn creatiekracht weer, tot de volgende rekening of aanmaning kwam. Het leverde enorm veel stress op. Mijn spieren waren gespannen en ik mocht daardoor geen plezier hebben en vooral niet genieten want ik had nog werk te doen om het geld te creëren. Ik strafte mezelf op deze manier.

 

💫Wat is jouw drive?

Doe jij wat je écht leuk vindt? Waar je blij van wordt?

Of word je gedreven door geld uit noodzaak?

 

💫Wat als je jouw standpunt over geld, ondernemen en creatiekracht zou veranderen?

 

Het moment dat ik voelde dat wat ik deed enorm waardevol was/is voor de ander, veranderde er heel veel. Er veranderde nog meer toen ik mijn standpunt aanpaste in:

Door te doen waar ik blij van word, verdien ik meer dan voldoende geld!

 

Er veranderde nóg meer met het standpunt: ik kan altijd meer creëren. Mijn creatiekracht stopt nooit. Ik ben een oneindige bron van creatie.

 

💫Wat als je jouw creatiekracht altijd kunt hebben? Wat als je deze creatiekracht ook kunt inzetten om andere dingen te creëren i.p.v. geld of dat wat je denkt nodig te hebben?

 

💫Welke standpunten, overtuigingen en belemmeringen heb je hierover?

Schrijf ze allemaal op. Heb er geen oordelen over. Ben mild naar jezelf over alles wat je hebt opgeschreven.

Welke standpunten wil je loslaten?

Welke standpunten wil je innemen?

 

🌑Een mooie oefening voor de komende nieuwe maan. Maak er een intentie van die je de komende maan(d) meeneemt.

 

 

Ik wist en weet diep van binnen dat deze oneindige bron voor mij beschikbaar is. Jij weet dit diep van binnen ook!

 

💫Durf jij hierop te vertrouwen?

Durf jij te vertrouwen op dat wat je diep van binnen weet?

Je mag het ‘hoe moet ik dit doen?’ of ‘hoe gaat dit in zijn werk?’ Loslaten. Deze controle mag je laten gaan. Dit zal het Universum voor je invullen.

 

💫Hoe zou het voor je zijn om hier volledig op te vertrouwen?

 

In het programma ‘The Goddess Process’ dat vrijdag 13 september van start gaat, gaan we hier echt mee aan de slag. Vertrouwen is zo fundamenteel voor jouw leven en jouw onderneming.

 

Meer info over The Goddess Process 

 

Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mail: info@edithhelwegen.nl

 

Liefs,