Wat is er nog meer mogelijk? Een vraag die voor mij een mantra is.
Ik stel deze vraag niet alleen om mijn eigen leven en onderneming grootser te maken.
Ik stel deze vraag ook voor jou, om jouw leven en jouw onderneming grootser te maken. 
Om de verandering te creëren waar jij naar verlangt.

Wat is er nog meer mogelijk?

Het opent mogelijkheden die je met je hoofd niet kan bedenken. Want hoe vaak probeer je met je hoofd oplossingen te bedenken om een situatie te veranderen? Heel vaak. Werkt het? Vaak niet. Je hoofd kent alleen maar de ervaringen uit het verleden. Je hoofd kent geen nieuwe mogelijkheden, ideeën en opties. Het is als iets bedenken met oogkleppen op.

Wat is er nog meer mogelijk?

Merk je de energie van deze vraag?

Je oogkleppen vallen af. Er ontstaat een ruimte waarin je uit je hoofd gaat en je je opent voor dat wat jij (innerlijk) weet.
Met mijn begeleiding nodig ik jou uit om te vertrouwen op dat wat je weet. Uit je hoofd en in verbinding met jezelf.
Vandaar de ondertitel van mijn onderneming:
Create Beyond this Reality

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!

Een grote visie creëer je samen, niet alleen.

Als Energetisch Business Consultant word ik blij van het ondersteunen van ondernemers. Jij als ondernemer kunt je focussen op de dingen waar jij blij van wordt en ik draag bij op de andere vlakken van jouw business.

Het is een co-creatie van ons samen om jouw leven en business grootser te maken.
Daarmee bedoel ik: in ontwikkeling zijn en blijven, groeien als ondernemer, op persoonlijk vlak en het groeien van jouw business.
Next Level Business

Ik ben een sparringspartner en kijk altijd naar de mogelijkheden.
Ik kan intappen op de energie van jou en jouw bedrijf om datgene uit te stralen wat en wie jij bent.

Ik werk het liefst met meerdere opdrachtgevers en projecten omdat ik hou van afwisseling. Ik kan met al mijn projecten in verbinding zijn en weet precies wat te doen op welk moment. Ik ben snel en ad hoc opdrachten zijn geen probleem voor mij. Ik kan inspringen, waar het nodig is.

Ik maak graag verbinding met anderen en weet wat te doen in een onderneming als er iets nieuws wordt ontwikkeld of iets gaat veranderen.

 

Ik ben de mover voor jouw onderneming
Movers zijn mensen die weten hoe ze een bedrijf moeten runnen. Zij zijn degenen die energiek en ambitieus zijn en zich bewust zijn van de toekomst van wat nodig is. Hun specialiteit is weten wat er moet worden gedaan om het bedrijf vandaag en morgen uit te breiden. Een mover zal altijd kijken naar de mogelijkheden en vragen wat er vervolgens nodig is.

Kijk HIER hoe jij met mij kunt werken.
Of mail me voor een vrijblijvend gesprek: info@edithhelwegen.nl