Gisteravond volgde ik een bodyclass om een lichaamsproces te leren waar je de energie van controle uit je lichaam los laat. Overal waar je de energie van controle gedurende de leven in je lichaam hebt opgeslagen mag worden los gelaten.
Ik als controle-freak mocht dit natuurlijk niet missen.

 

Wat is er verandert na deze class?
Tijdens het ontvangen van dit lichaamsproces gisteravond was ik me bewust van een flinke hoofdpijn. Pijn is een signaal van het lichaam, pijn is een potentie (lees: kracht) die je nog niet erkend.
Ik stelde vragen om meer informatie over deze hoofdpijn te krijgen. Ik kwam uit bij het stuk: IK KAN HET NIET.

Dat denk ik vaak. Het ‘ik kan het niet’ is wat ik mezelf als waarheid heb vertelt jarenlang. Terwijl ik heel veel bewijzen krijg dat ik het wel kan, is er iets in me dat ik niet geloof dat ik het kan. Dit wilde ik graag loslaten.

Dit is los gelaten!

Ik wil graag een 3 daagse class volgen en ik schreef hier vanochtend over. Ik tapte in op de energie en waar ik normaal de energie voel van: Ik kan het niet, ik kan het geld er niet voor creëren, waar moet het geld vandaan komen en wil ik dit echt wel en bla bla bla
is er nu een energie van innerlijke rust, van vertrouwen, van ‘ik kan dit’ want dit is wat ik kan creëren. Ik kan alles creëren waar ik naar verlang.
Ik vertrouw nu op deze energie.

Ik ben er zo verwonderd over. Wat is er nu nog meer mogelijk?

Dit lichaamsproces mag ik nu geven aan anderen, live of online.

 

 

Wil jij de controle loslaten?

 

 

ja, ik boek meteen een sessie 

 

Wat is er voor jou mogelijk als jij de controle kunt loslaten?

 

Heb je hier vragen over of wil je iets delen? Stuur me gerust een mail: info@edithhelwegen.nl

 

Liefs,