98% van je gedachtes, gevoelens en emoties zijn niet van jou. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Vooral nu. Vooral nu er angst, paniek, hamstergedrag heerst. Vooral nu zoveel mensen ziek zijn.
Wat pik jij hier van op. Wat ben je je hiervan gewaar?
 
Ik blijf het herhalen omdat je er soms aan denkt en weet dat het niet van jou is en je dit kan loslaten. En voor dat je het weet word je weer meegezogen in al deze gevoelens en emoties die er heersen. Dan ben je je niet bewust.
 
Hoe zou het voor je zijn om meer bewustzijn te creëren en bewust te zijn?
Zodat je vrij bent van alles wat je voelt en alle prikkels die je opmerkt.
Zodat je beter kunt loslaten en nog beter en meer kunt ontvangen?
 
Hoe zou het voor je zijn om steeds meer in een diep vertrouwen te zijn? Verbonden met jouw basis, jouw kern, met jouw innerlijk weten, met jouw innerlijke stem, met jouw intuïtie?
 
Dat kan alleen maar door nog meer bewust te worden.
Bewustzijn helpt je om bewustere keuzes te maken
Bewustzijn helpt je om te onderscheiden wat bij jou past en wat niet
Bewustzijn helpt je om naar je hart/lichaam/intuïtie/innerlijke stem te luisteren en te zorgen dat je hoofd (innerlijke criticus/ego) de leiding niet overneemt.
Bewustzijn helpt je om jezelf te erkennen.
 
Bewustzijn is spannend. Het is niet eng. Het is een ontdekkingsreis naar wie je eigenlijk bent om jezelf te kunnen zijn en het geschenk te zijn dat je in dit leven bent.
 
Morgenochtend geef ik een online workshop van 2 uur boordevol informatie, inspiratie, healing en inzichten die jou helpen naar meer bewustzijn en bewust te kunnen zijn.
 

Wat creëert dit voor jou als je dit deze online workshop zou kiezen?