De laatste weken voel ik mijn angsten enorm. Ik was me ervan bewust dat ik me er door liet leiden. Ik was een mega-manifestator met mijn angst als leidraad. Hetgeen ik manifesteerde was dus wat ik NIET wilde ipv wat ik WEL wilde manifesteren. Dat leidde tot verkramping, lichamelijke klachten, vermoeidheid en uiteindelijk griep. Ik WIST heel goed dat ik ‘verkeerd’ bezig was maar het lukt me niet om het om te buigen. Gelukkig heb ik een aantal mensen in mijn omgeving die me hier doorheen hebben geleid. Heel fijn om te ervaren dat je mensen hebt die op zo’n moment veel kunnen betekenen.

Ik kreeg gisteren een ingeving om het boek ‘Verwacht wonderen’ van Gabrielle Bernstein eens te raadplegen. Het boek gaat over het verwachten van wonderen maar vooral om je innerlijke mindset te shiften. Je niet te laten leiden door je hoofd, je angsten, je innerlijke criticus en je egostemmen maar te kiezen voor liefde en vertrouwen. Ik begon te lezen en voelde meteen dat ik haar boek helemaal moet lezen en mee moet doen met haar 40 dagen programma waar ze je hierin meeneemt.

Dag 1 ging over het observeren van je angst en je angsten op te schrijven.
De angsten die ik heb zijn angsten uit vorige levens die heel erg opspelen. Ik weet dat het geen reële angsten zijn en toch spelen ze een grote rol.

Dit zijn mijn angsten:
angst voor succes
angst om in het licht te gaan staan
angst om in je grootsheid te staan
angst voor een tekort aan geld
angst om overweldigd te worden
angst om het te druk te krijgen en weer een burn out te krijgen
angst om te bellen
geld is niet veilig bij mij
ik ben niet veilig

Precies 2 jaar geleden heb ik dit boek ook ‘gedaan’ en het heeft me toen enorm geholpen om van negatieve gedachten naar positieve gedachten te transformeren. Het voelt alsof ik mijn angsten nu ook kan ombuigen door weer opnieuw te kiezen voor liefde en vertrouwen.

Zoals ik in de livestream vertelde die ik vanmiddag deed in de FB-groep voel ik me een doorgeef luik van alle informatie die er tot mij komt en van alle ervaringen die ik beleef en shift. Zo wil ik deze kennis en ervaringen ook weer aan jou doorgeven. Bekijk HIER de livestream.

Daarom heb ik besloten de Online Masterclass ‘Creëer een krachtige mindset’ iets aan te passen zodat ik nog meer nadruk kan leggen op het omgaan met angsten, je innerlijke criticus en je ego-stemmen. Zodat je elke keer opnieuw kunt kiezen voor liefde en vertrouwen. En niet blijft hangen in je angst, je verkramping, je visie van tekort, je hoofd en alles wat dit bij jou met zich meebrengt.
Ik wil je echt helpen om hier uit te stappen want je hebt elke keer een keuze.
Alleen jij kunt deze keuze maken voor een fijner leven voor je zelf, dat je zelf kunt creëren.

Met deze kennis kunt jij een krachtige mindset creëren waardoor je meer zelfvertrouwen hebt, weet dat je altijd voor liefde kunt kiezen, meer zelfverzekerd bent en weet op welke manieren je deze krachtige mindset kunt creëren.

Lees HIER alles over deze bijzondere Online Masterclass ‘Creëer een krachtige mindset door te kiezen voor liefde en vertrouwen’
Datum: donderdag 4 mei van 13.00 – 16.00 uur