Ik werk tijdens het online programma ‘Zelfliefde; de sleutel tot overvloed’ NIET met affirmaties. Ik leg graag uit waarom.

Het werkt niet
Het werkt voor veel mensen niet om elke dag tegen jezelf (in de spiegel en het liefst naakt) te zeggen ‘ik hou van jou’.
Voor sommige mensen werkt het wel, laat me daar duidelijk over zijn. Maar als je deze ervaring ook hebt, lees dan door.

Wie kent deze opdracht niet:
als je meer van jezelf wilt houden en jezelf wilt accepteren ga dan voor de spiegel staan in de ochtend, naakt en zeg tegen jezelf ‘ik hou van jou’. Kijk jezelf in de ogen en zeg ‘ik hou van jou’
Hoe gruwelijk is deze oefening als je niet van jezelf houdt, als je voor een groot gedeelte niet van je lichaam houd.
Je begint met goede moed aan deze opdracht want het werd je vertelt door iemand die er verstand van heeft of je hebt het gelezen in een boek. Omdat je vol goede moed begint met het houden van jezelf, neem je ook deze opdracht serieus.

Na een week merk je geen verschil en je krijgt er een hekel aan om deze oefening te doen. IN het weekend vergeet je de oefening omdat je dan een ander ritme hebt en vervolgens vervaagt de hele oefening want het werkt niet voor je. Dan ervaar je allerlei emoties over jezelf omdat het niet werkt en dus denk je dat dit aan jou ligt of dat je iets niet goed doet.

Herkenbaar?!

Voor mij wel. Ik kreeg deze opdracht ook, inmiddels tientallen jaren geleden, en ik dacht dat het aan mij lag dat deze opdracht voor mij niet werkte. Met alle oordelen die ik hierbij kreeg voelde ik nog minder vertrouwen in mezelf. Als deze simpele opdracht al niet lukt, hoe moet dit dan verder met mij, vroeg ik mezelf af.

Inmiddels weet ik beter. Affirmaties opzeggen gaat vanuit je rationele vlak. Je doet deze opdracht omdat deze je is opgedragen en omdat je ‘hoopt’ dat dit helpt. Er zit geen gevoel achter de affirmatie en je gelooft de affirmatie (nog) niet. Je ego-stemmen en je innerlijke criticus (je hoofd) blijven tegen je zeggen: dat geloof je toch zeker zelf niet! of ‘wie denk je wel dat je bent’ Het hoofd zorgt er voor dat je dit niet gaat geloven vanuit je hart, in elke cel van je lichaam, zodat het ook echt een feit is. Je hoofd houdt je tegen in dit proces. Je hoofd gunt jou geen geluk.

Je laat je nog te veel leiden door je hoofd en je hoofd spreekt niet de waarheid. Je hart spreekt wel de waarheid. Omdat er geen of nauwelijks een connectie is tussen hoofd en hart gaat deze oefening niet lukken. Zolang jij vanuit je hart niet kunt zeggen ‘ik hou van jou’ en hier echt contact mee kunt maken, heeft deze oefening geen zin. En dus kun je deze affirmatie opzeggen totdat je een ons weegt.

Het ligt dus niet aan jou dat affirmaties niet werken!

Daarbij straal je een energie uit als je deze affirmatie ‘opzegt’ die niet resoneert met het Universum. Het Universum geeft je de vibratie van ‘onzekerheid, twijfel, verminderd zelfvertrouwen’ terug zodat je deze gevoelens van twijfel en onzekerheid, alleen nog meer gaat ervaren.

 

Wat gaan we dan wél doen in dit online programma ‘Zelfliefde; de sleutel tot overvloed’?

We gaan op energetisch niveau aan het werk zodat je hoofd er niet tussen kan komen. Je wordt door de healing naar je gevoel geleidt zonder alle oordelen. Tijdens deze healingen maak jij contact met je onderbewustzijn, met je gevoel zodat je verbinding tussen hoofd en hart tot stand komt en/of verder wordt uitgebreid.  Je kunt tijdens de healingen inzichten ervaren en blokkades opheffen waardoor je meer kunt ontvangen en dus ook zelfliefde kunt ervaren voor jezelf.

Want jij bent zo’n prachtig liefdevol mens en het wordt tijd dat je dit nu zelf ook gaat ervaren.

Spreekt dit je aan en wil jij:
jezelf leren accepteren
jezelf liefde kunnen geven
jezelf meer willen gunnen
meer willen ontvangen op alle gebieden in het leven

In dit online programma laat ik je ervaren hoe het is om de waarde voor jezelf te ervaren.
Om liefde voor jezelf te mogen ontvangen
Zodat je veel meer kunt ontvangen in het leven dan je nu doet.
Want dat is je geboorterecht!

Om de dag ontvang je een afstandshealing.
De afstandshealings werken op energetisch niveau en zorgen voor een verschuiving in jouw huidige leven en in de levens die je hiervoor hebt geleefd. Het maakt blokkades zichtbaar en laat zien welke les je mag leren en welke volgende stap je mag zetten.

De andere dag ontvang je een opdracht, boodschap en/of visualisatie. Dat ligt aan wat mijn intuïtie aangeeft wat de groep nodig heeft. Ik werk hierin volledig op intuïtie.

We starten maandag 14 augustus.

ja, ik wil graag meer liefde voor mezelf kunnen ontvangen