Vrouwenlijnen. Een thema dat wordt overgedragen van moeder op dochter, op haar dochter, op haar dochter, op haar dochter. Het thema wordt niet geheeld maar wordt overgedragen op de volgende generatie. Vaak bij de 7e lijn is het de bedoeling dat het thema geheeld wordt.

Ik mocht vanochtend een thema ‘veiligheid’ in een vrouwenlijn helen met een TSS bodyproces vanuit de Acces Consciousness. Heel bijzonder om het thema ‘te zien’ en het daardoor te kunnen helen. Het patroon te kunnen doorbreken zodat het niet wordt overgedragen aan de volgende generatie.

Ik mocht een jaar geleden het thema ‘misbruik’ helen in mijn vrouwenlijn. Ik maakte een opstelling van 7 lijnen. Ik ‘zag’ hierdoor waar het misbruik was overgedragen. Het misbruik was geen sexueel misbruik maar mentaal misbruik. Het misbruik waar ik genegeerd werd, mezelf afwees, mezelf op alle manieren ‘verkeerd’ gemaakt heb, waar ik mezelf tekort gedaan heb, waarin ik voor mezelf de lat te hoog legde.
In eerste instantie werd ik boos op deze vrouwen. Waarom was ik degene die dit moest helen. Waarom kon dit niet al geheeld zijn zodat ik er geen ‘last’ van zou hebben gehad. Ik kon de woede en frustratie voelen. Tijdens een Rite van de Baarmoeder is dit voor alle 7 vrouwen geheeld. Ik voelde ook dat hierdoor nog veel meer vrouwen geheeld waren. Het was heel bijzonder.

Afgelopen weekend mocht ik dit patroon opnieuw aankijken. Nu alleen voor mezelf en de andere aanwezigen in de class. Dit keer werkte ik er aan met een bodyproces en kon ik clearen en helen waar ik me ‘verkeerd’ gemaakt hebt. Waar ik oordelen over mezelf had, waar ik vond dat ik in het plaatje moest passen, de lat hoog moest leggen om gezien te worden.

Het inzicht dat ik kreeg was ‘het is goed’
Het is goed zoals het nu is
Het is goed zoals ik nu ben
Dat gaf zoveel bevrijding
Ik heb heel wat laagjes af mogen doen tijdens de 2 bodyprocessen.

Ik voelde al eerder dat ik met mentale trauma’s aan de slag mocht. Ik weet dit al sinds mijn puberteit. Ik realiseerde het me pas 3 weken geleden. Ik zag het voor me: heel veel vrouwen helpen met hun mentale trauma’s, hun vicieuze cirkels, hun patronen waar ze zelf niet doorheen kunnen breken. Daarom wilde ik graag deze class volgen. De volgende ochtend zag ik deze class en ik wist dat dit voor mij bestemd was.

Zo laat het Universum mij (en jou ook) het kruimelpad volgen waarin ik mijn missie naar zelfliefde mag uitvoeren. Als jij jouw kruimelpad volgt, voer jij ook jouw missie uit. Ook al weet je misschien nog niet wat jouw missie is.

Vanmiddag tijdens een reading voor een klant, kwam opnieuw de vrouwenlijn in beeld en mag ik over een paar weken met haar aan de slag via een bodyproces om haar thema van ‘overleven’ te doorbreken.

Ik vind dit geweldig om te doen. Nu het vandaag tot 2x toe op mijn pad komt, is het voor mij logisch om hier een vervolg aan te geven.

Voel jij dat er een thema speelt. Een thema dat wellicht van generatie op generatie speelt. Een thema dat elke keer bij jou naar boven komt, waar je steeds meer ‘last’ van hebt, een vicieuze cirkel die je niet doorbroken krijgt?

TSS staat voor Trifold Sequencing Systemen. Het is een bijzonder effectief proces van Access Consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de vicieuze cirkel waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Een Serenity TSS sessie: 80,- incl btw

[maxbutton id=”96″ ]

 

Of neem een strippenkaart voor 7 bars-sessies/bodyprocesse voor € 450,- incl BTW

[maxbutton id=”113″ ]

 

Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mail: edith@edithhelwegen.nl