Wow, ik heb eindelijk mijn woorden
de woorden die zo belangrijk zijn voor mij
Ik zocht een aantal kernwoorden en ze begonnen ‘toevallig’ met de letter V. Dit zijn de eerste 3 kernwoorden.

Vertrouwen
het vertrouwen dat het pad dat ik loop uitkom waar ik wil
het vertrouwen dat ik alleen de eerstvolgende stap zie, de rest is nog donker
dat ik met vertrouwen elke keer deze stap zet
waar die ook naar toe leidt
het vertrouwen dat ik de capaciteit heb om alles te creëren wat ik wil
het vertrouwen dat diep binnen in mij zit en dat ik niet kon toelaten omdat mijn hoofd de controle niet kwijt wil en dus zorgt voor twijfel. Elke keer opnieuw.
vertrouwen is een gevoel. Een gevoel dat ik alleen maar heel sterk voel als ik in verbinding ben met mezelf

Verwondering
een staat van verwondering zorgt ervoor dat ik geen verwachtingen heb
dat ik het resultaat los kan laten
dat ik vanuit verwondering benieuwd ben wat er naar me toe komt
dat ik vanuit verwondering kan kijken naar een heel open gebied,
de sterren kan zien
de sprankelende energie kan zien en ervaren
dat ik deze energie kan uitstralen over de aarde en het universum
mijn barrieres zijn omlaag
en ik kijk als een kind naar dit prachtig fenomeen
dat licht voelt
leven en ondernemen vanuit verwondering zorgt er bij mij voor dat ik open sta
dat mijn hart open staat om te ontvangen
dat het spannend is wat er gebeurt
dat het vertrouwen er is

Verbinding
is eigenlijk de eerste stap
pas als ik me verbind met mezelf
ontstaat er vanzelf vertrouwen en verwondering
verbinding met mezelf is voor mij belangrijk
anders voel ik me verloren
weer een woord met een V

Dit is natuurlijk niet toevallig. Deze kernwoorden passen ook bij het programma ‘in verbinding met jezelf’. Ik voel dat deze woorden jou ook raken. Ik voel dat deze gevoelens ook bij jou passen. En dat je nog niet 1 bent met deze gevoelens. Ze zijn er heel af en toe maar dan dwaal je er weer van af. De verbinding met jezelf is er niet constant en je vindt het moeilijk om deze verbinding opnieuw te maken. Je weet niet HOE, je zoekt naar antwoorden. Maar het antwoord vind je niet.

Het HOE is ook niet het antwoord. In het programma ‘in verbinding met jezelf’ laat ik jou ervaren hoe je elke keer de verbinding kunt ervaren door de energie er van te voelen. Je hoeft niet te zoeken in je hoofd naar het antwoord. Dat is de reden waarom je telkens weer in je hoofd zit. Jouw hoofd is elke keer weer de saboteur.

Ik help je om dit op een andere manier te doen, voorbij dat wat jou hoofd kan bedenken, voorbij jouw beperkingen en voorbij jouw angsten. Vanuit jou. Jij bent de kern. Jij hebt het antwoord in jou. Laat het antwoord naar boven komen en laat het stromen.

[maxbutton id=”111″ ]