Door alle shifts deze week is mijn hoofd de kluts kwijt, met als gevolg: WEERSTAND
Het hoofd kan mijn veranderingen niet bijhouden en dat is goed. Dat is waar ik naar toe wil, waar ik voor wil kiezen: vrijheid van alle belemmeringen en beperkingen die ik mezelf heb opgelegd, die me tegenhouden in datgene ik wil bereiken, die me klein houden. De gevangenis die ik voor mezelf heb gecreëerd en waar ik uitbreek.

De weerstand die ik vanochtend voelde waren angsten. Angsten over mijn (potentiële) klanten, mijn doelgroep. Ik schreef er over in mijn journal:

Bang voor de verwachting die anderen van mij hebben
Bang voor de kritiek die anderen zullen hebben als ik niet aan de verwachting kan voldoen
Bang dat de ander niet tevreden is over mijn diensten, datgene ik lever
Bang dat de ander vind dat ik het niet goed doe
Bang dat de ander vind dat het niet goed is
Bang dat de ander boos op me zal zijn
Bang dat de ader niets meer met me te maken wil hebben
Bang voor afwijzing van de ander
Bang dat de ander niet bij me blijft, naar iemand anders gaat
Bang dat de ander teleurgesteld raakt
Bang dat ik wordt afgemaakt
Bang dat ik op de brandstapel beland
Bang dat ik ‘op het matje’ moet komen
Bang om (alweer) vals beschuldigd te worden
Bang dat ze over me roddelen
bang dat ik alleen kom te staan
Bang om niet aardig gevonden te worden.

Wat een angsten! Ik weet dat ze niet reëel zijn. Ik creëer mijn eigen realiteit en dit is mijn realiteit helemaal niet. Wat is dan mijn realiteit?

Ik houd onvoorwaardelijk van mijn soulmate clients, mijn klanten die voor mijn energie kiezen, zich willen ontwikkelen en mij kiezen om hen te helpen. Ze willen zich met mij verbinden. Ik ben er voor ze. ALTIJD. Al is het maar om energie te sturen, liefde te sturen, sparkles te sturen. We gaan diep, het is soms heftig, maar ik word zo blij van hun shifts die ze doormaken. Elke keer opnieuw. Ze zijn na elke sessie zo dankbaar. Ik word hier zo blij van. Ik kan onvoorwaardelijk ‘mijn ding’ doen en alles wat ik doe heeft effect, geeft inzicht, geeft de verandering waar ze naar verlangen. Het is geweldig. Elke keer opnieuw. Alles wat ik doe is een bijdrage voor de ander die dit wil ontvangen.
Mijn soulmate clients steken energie, tijd en geld in hun ontwikkeling. Mijn soulmate clients zijn mijn ambassadeurs, ze delen en liken mijn berichten, geven mijn naam door aan anderen. Zijn enthousiast, schrijven mooie reviews.
Ze willen alles van me weten om zelf ook zo ver te komen. Ze willen zijn waar ik nu ben. Ze weten dat ik verder wil en zij willen dat ook. ZE willen bij me zijn, willen tijd met me doorbrengen en doen mee met elke activiteit die ik organiseer. Het zijn echt fans. Ze dragen me een warm hart toe en ik hen.
Sommige soulmate clients liften korte tijd mee, sommige wat langer. Het is ok. Dat gaat zo. Ik weet dat er altijd meer dan voldoende klanten zijn en komen.
Het belangrijkste voor mij is dat ik van ze houd: ONVOORWAARDELIJK

Er zullen altijd mensen zijn die me niet aardig vinden. Ik vind ook niet iedereen aardig. Dat hoeft ook niet. Dat is niet wat ik verlang.
Er zullen altijd mensen zijn die het resultaat niet boeken, die te hoge verwachtingen hebben, die oordelen over mij. Dat zegt iets over hun, niet over mij. Ik geef altijd ALLES. Ik kan dit ontvangen. Ik hoef er niets mee te doen. Ik kan dit door me heen laten stromen.

Ik weet dat mijn angsten niet reëel zijn, dat sommige komen uit dit leven en uit vorige levens. Het is ok. Ik laat me niet leiden door mijn angsten, doormijn hoofd, door de controle die mijn hoofd wil hebben. Dit voelt zwaar.
Ik kies voor licht:
Ik kies om te ZIJN
Ik kies er voor mijn handen omlaag te houden in plaats van voor me uit om alles tegen te houden vanuit angst, vanuit weerstand.
Ik kies om bewust te zijn,
Ik kies om open te staan,
Ik kies om alles te ontvangen en geen oordelen te hebben.

Nu ik dit schrijf ontvang ik een appje van een van mijn VIP-soulmate clients, omdat ze iets wil delen, ze vraagt of ik er mijn ‘licht’ op wil schijnen zodat ze helderheid krijgt. Zo blij mee. Ja, het is zaterdag maar dat maakt mij niets uit. Ik schrijf dit blog af en zal daarna in alle rust en ruimte antwoorden.

Wat ik vandaag wil is mijn energie laten stromen en een bijdrage zijn voor degene die dit wil ontvangen. Mijn bijdrage vandaag is mijn energie en alles wat hier uit voortvloeit.

Verlang jij naar de vrijheid van al jouw belemmeringen en beperkingen?

Dan is een BARS-sessie wellicht iets voor jou. Het helpt jou om jezelf te bevrijden van oordelen, beperkingen, belemmerende overtuigingen en alles wat je ooit hebt besloten om niet het leven te leiden dat je graag zou willen leiden.

Hoe lang wil jij jezelf nog gevangen houden?
Hoe lang wil jij jezelf klein houden?
Hoe lang wil jij zwaarte voelen, donker zien?
Had je niet al besloten dat het genoeg is!
Dat dit niet is wat jij wilt?
Dat dit niet is waar jij naar verlangt?
Dat dit niet de realiteit is die jij wilt creeren?
Wanneer kies jij er voor om uit te breken?
In het licht te gaan staan?
Zoals jouw missie van jou vraagt

Misschien twijfel je nog of denk je dat wat je de afgelopen tijd hebt gedaan genoeg is. Maar jij wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je bent nooit klaar met ontwikkelen. Jij wilt steeds meer bereiken in het leven. Je bent niet tevreden met waar je nu staat. Je wilt meer en verder. Net als ik.

Als jij ook maar ietsiepietsie voelt dat een BARS-sessie jou kan helpen in deze ontwikkeling en jij mijn bijdrage hier in kan ontvangen, ontvang mijn energie en boek een Serenity BARS-sessie

[maxbutton id=”98″ ]