Vanochtend las ik op FB een bericht dat begon met ‘Hoe effectief is jouw maandagochtend’ of iets in die trant. Het woord ‘effectief’ triggerde mij enorm. Het heeft voor mij de energie van discipline en hard werken, je best doen.

Ik lag nog in bed op het moment dat ik dit las. Mijn neus net onder de dekens uit. Maandagochtend is de enige dag dat ik geen afspraken heb, uitzonderingen daar gelaten. Het is een dag voor mezelf en de enige ochtend dat ik echt kan uitslapen. Uitslapen lukte vanochtend niet zo maar lekker in bed een boek lezen vind ik heerlijk. Niet op een bepaald tijdstip op hoeven staan, geen haast. Een hele dag ligt voor me.

 

Na het lezen van het boek, nog steeds in bed liggend, maakte ik een afspraak met een dame die geïnteresseerd is in essentiële oliën. Hoe wordt het nog beter dan dit?
Zo effectief is mijn ochtend tot nu toe: 10.00 uur.

Het gaat voor mij niet of het effectief is, maar of het werkt voor mij.

 

Wat werkt voor jou?

Hard werken, je best doen, jezelf achter de vodden aan zitten. Dat heb ik jaren gedaan en het leverde mij niet op waar ik naar verlangde. Het zorgde ervoor dat ik in mijn hoofd zat, mijn hoofd mij leidde en het nooit goed genoeg was, wat ik deed. Dus zocht ik iets wat voor mij wel werkt.

 

Uit mijn hoofd, vanuit mijn gevoel. Me laten leiden door mijn innerlijke stem. Die is altijd te vertrouwen, die stem is bemoedigend, aanmoedigend, ongeduldig en zonder oordelen.
Ik stel vragen in plaats van dat ik oplossingen en antwoorden ga bedenken in mijn hoofd, waardoor ik weer teveel in mijn hoofd zit.
Ik speel met de energie. Wie ben ik? en welke energie wil ik zijn? welke energie wil ik uitstralen? Dat is voor mij effectief.

Ik laat me niet meer leiden door wat hoort, maar door wat licht voor mij voelt.
Dit pad heb ik zelf moeten ontdekken. Me los moeten maken van alles wat ik had geleerd over leven en ondernemerschap. Deze ontdekkingsreis is nog niet voorbij. Het heeft me veel meer vrijheid, zelfliefde en gemak opgeleverd en ik voel ook dat er nog veel meer mogelijk is: Nog meer innerlijke rust, vrijheid, ontspanning en gemak.

 

Bewustwording
Het heeft ook te maken met bewustwording.
Bewust zijn van je gedachtes, gevoelens en emoties.
Bewust ZIJN met wat er is.
Bewust kiezen voor wat werkt voor jou.

 

Waar verlang jij naar?
Schrijf voor jezelf op waar jij naar verlangt. Schrijf jouw eigen realiteit. Weet dat alles mogelijk is! En zeg dit elke ochtend tegen jezelf: ALLES IS MOGELIJK VOOR MIJ!

En wellicht vraag je je dan automatisch af: HOE dan?

Wat als je een andere vraag zou stellen: wat is er mogelijk om het op een andere manier te doen? Wat is er mogelijk om deze realiteit te creeren? Voel je de opening? Voel je dat deze vraag je veel meer mogelijkheden biedt dan de vraag: HOE dan?

 

Wat als het veel makkelijker is dan je denkt dat mogelijk is? Door vragen te stellen, zet je jezelf open om mogelijkheden te ontvangen, op je pad te laten komen. Hiermee geef je al het signaal af dat je het anders wilt doen en dan gaat dit vanzelf. Zonder dat je hier hard voor hoeft te werken of echt over na moet denken.

 

Ik wil je hier heel graag bij helpen door mijn nieuwe online programma ‘Vanuit liefde voor jezelf 💜’ Waarin we elke ochtend (of op een tijdstip dat voor jou past) bezig zijn met de energie te zijn van dat waar jij naar verlangt. Waardoor je meer liefde voor jezelf ervaart en aantrekt waar je naar verlangt. Ik voel het meteen kriebelen nu ik het schrijf.

 

Dit gaat weer magisch worden en meer dan ik er over schrijf. Het is een programma om te ervaren. Om de lichtheid van jezelf te ervaren, de energie die door je heen stroomt, jouw levensenergie, jouw creativiteit en waarin je leert om zonder oordelen te leven.

Je ontwikkelt een dagelijkse routine om vragen te stellen, om uit je hoofd te zijn, om met de energie te spelen en te leren omgaan met de universele energie. Je gaat leren, ervaren en voelen dat alles mogelijk is voor jou!  Een hele stap in bewustwording dus.

 

We starten maandag 4 november voor 5 dagen.

Het is gratis. Je ontvangt elke dag een mail met een visualisatie, inspiratie, tips, informatie of een oefening.
Daarnaast ga ik elke dag live in de FB-groep: ‘Zelfliefde voor lichtwerkers’ om jullie vragen te beantwoorden.

Ben jij er bij? Vanuit liefde voor jezelf 💜

 

Aanmelden

 

PS: Uiteindelijk heb ik een was gedraaid, een blog geschreven, spontaan wordt er een nieuw online programma gevormd,  en ga ik boodschappen doen. Mijn ochtend is best effectief geweest op mijn manier. 😉

Wat is er nog meer mogelijk voor de rest van de dag?