Wat voelde ik een verzet de afgelopen dagen. Verzet tegen het krijgen van het virus, verzet tegen de maatregelen, de inperkingen, beperkingen, de stress en onzekerheid die ik gewaar was.
Het voelt zo oneerlijkheid. Degene die dit virus over de wereld gestrooid heeft, in opdracht van wie dan ook. Wat zijn dit voor mensen? Wie doet zoiets? en met welk doel?
Boosheid en onmacht kwamen naar boven. Ik ontdekte ergens een energie in mij die vrij wilde komen. Een energie die ik vaker gevoeld had en had weg geduwd. Een energie, een potentie. Een enorm krachtige, grootse energie.

Mag die potentie gezien worden? ja
Mag deze potentie erkend worden? ja
Hij hoeft niet meer weg geduwd te worden. Het mag er zijn, het mag naar boven komen.

Ik kies niet meer voor verzet. Ik kies voor vertrouwen. Vandaag is er een heel diep vertrouwen. Ik voel zoveel vrede en kalmte. Ik ben me gewaar van angst en onzekerheid maar dat is niet van mij. Onder die laag die ik me gewaar ben, is er vertrouwen, vrede en kalmte. Ik geniet. Ik geniet van mijn schrijfboek. Ik geniet van de zon die schijnt, de vogels die fluiten, de natuur die ontspringt door de zon, ik geniet van het schrijven, ik geniet van het lezen. Ik geniet van meer samenzijn met mijn man. Ik geniet van mijn creatiekracht en inspiratie die blijft stromen. Ik ben hier zo dankbaar voor vandaag.

Interessant
Wat ik heel interessant vind is dat mensen mij vragen of ik me zorgen maak over geld. Ik maak me altijd zorgen om geld ook als ik me er geen zorgen over hoef te maken. En NU: ik voel geen angst, ik voel geen zorgen om geld, ik blijf in vertrouwen. Ik verbaas me er zelf zo over!

Tegelijkertijd merk ik op: oh als mensen me vragen of ik me zorgen maak, moet ik me wel zorgen maken. Ben ik verplicht om mee te doen met het maken van zorgen. Herken je dit?
Ga je dan automatisch mee met het maken van zorgen, in paniek raken, stressen etc? Dat deed ik ook. Tot nu!
Blijf je gewaar van dat wat je voelt. Weet dat 98% van je gevoelens, emoties en gedachten niet van jou is.

Wat weet ik over deze huidige situatie?
Je wordt uitgedaagd om jouw potentie te zien en te erkennen. Jouw potentie, JIJ, bent nodig om nu te gaan staan. Om jouw licht te laten schijnen voor alle mensen die nog niet zover zijn als jij. Die nog meer in angst, twijfel en onzekerheid leven. Mensen die nog niet zo bewust zijn als jij. Die mensen hebben jou nodig.

Wat weet jij?
Wat weet jij over dit virus, de maatregelen, de regering, alle besluiten die genomen worden?
Wat weet jij diep van binnen?
Daar mag je op gaan vertrouwen. Vertrouwen op jouw innerlijk weten. Jouw weten wat waarheid is, waar je in mag geloven. En deze tijd daagt je ook uit om naar dit vertrouwen te gaan.

Deze periode is periode van enorme transformatie. Je kunt in verzet blijven. Je kunt kiezen voor stress, angst, onzekerheid en twijfel. Je kunt ook kiezen voor vertrouwen en voor wat jij weet dat je weet.
Wat kies jij?