Het proces van DOEN naar ZIJN

Vorige week kwam ik de vraag tegen:

wat is er voor jou zo gewoon en wat gaat je zo gemakkelijk af, dat je je niet kunt bedenken om hier betaald voor te krijgen?

Ik schreef meteen: mijn gewaarzijn met ondernemers en ondernemingen. Ik weet wat er mogelijk is. Ik zie de mogelijkheden. Ondernemingen praten tegen me. Ik zie en weet het ‘gewoon’ als ik afstem op de energie.
BOOM!! Zweten, een knoop in mijn maag, misselijkheid.

Ik weet dat ik hier iets mee ‘moet’. Ik kan er niet meer omheen. Ik mag dit aankijken en wel NU!!

Dit is voor mij zo gewoon en ergens denk ik dat het raar is om hier voor betaald te krijgen. Klanten stellen mij een vraag, ik stem af en geef antwoord. Dat is binnen 1 minuut afgehandeld. Dat is ZIJN.

Hoe kan ik hier een aanbod voor creëren? Hoe kan ik hier geld voor vragen? Hoe bereken ik dit? 
Dat is wat mij tegenhoud en ik kan er niet meer omheen. 
Ik heb iets te doen hiermee.

Ik zag ook wat ik tot nu toe gedaan had. Werken voor ondernemers dat ik in uren kon berekenen, waar ik een tijdstabel voor bijhoudt, want dat is makkelijk uit te leggen, dat is te bewijzen. Dat is vooral DOEN en niet ZIJN.

Het mag anders!!

Mijn ZIJN in een onderneming creëert heel veel voor een ondernemer: innerlijke rust, een sparringpartner, helderheid, overzicht, de ondernemer hoeft niet alles zelf te doen. Hoeveel meer kunnen we samen creëren voor jouw business?

Niets is lineair. Mijn gewaarzijn, mijn dienst, mijn aanbod is niet 1 + 1 = 2 
maar creëert 1+1= triljoen!!

Wat is voor jou zo gewoon dat je het lastig vindt om hier geld voor te vragen?