Een vraag die ik de afgelopen week gesteld heb. Een vraag zonder verwachtingen, vol vertrouwen dat dit zichtbaar wordt wanneer ik hier klaar voor ben.

Wow, tijdens de Access Foundation (4 daagse training van Access Consciousness) viel meteen de eerste ochtend het kwartje: ik ben iemand met de capaciteit ‘caring’. Ik kan het niet in het Nederlands omschrijven. Ik ben zo hard voor mezelf en anderen geweest om dit te verbergen. Ik heb deze capaciteit verstopt omdat niemand dit kon ontvangen toen ik klein was.

Het mag er nu zijn
Ik mag ‘caring zijn.
IK BEN caring.
En WOW wat geeft dit een ruimte. En een zachtheid.
Ik ga dit niet meer verstoppen en als jij het niet kunt ontvangen is dit niet mijn probleem.

Mensen in deze realiteit kunnen ‘caring’ niet ontvangen.
Mensen in deze realiteit kunnen überhaupt niet ontvangen.

In welke realiteit wil jij leven?
Wil jij leven waar angst, leugens, oordelen, schuld, schaamte en niet ontvangen wordt gebruikt of wil jij jouw eigen leven creëren met jouw standpunten, zonder oordelen, met creatie en inclusief ontvangen?
Dit is mogelijk voor jou als je dit kiest.

De realiteit van angst, leugens, oordelen, schuld en schaamte wordt gecreëerd door mensen die niet bewust willen zijn. Ze blijven hangen in hun eigen drama. Ze maken geen keuze om iets anders te kiezen. En dat is ok. Maar deze realiteit werkt niet voor mij. Deze realiteit werkt ook niet voor jou!

Jouw eigen realiteit creëren geeft je alle vrijheid waar jij naar verlangt
Jij weet al heel lang dat er meer mogelijk is voor jou dan je nu creëert.
Jij weet dat alles mogelijk is maar je weet niet HOE
Deze worsteling houd je in een loop waardoor je gefrustreerd raakt en gaat twijfelen aan jezelf.

Welke keuze kun jij vandaag maken om een start te maken met jouw realiteit?

Ik wil je helpen om deze keuze te maken, om door te zetten en jouw realiteit te creëren.
Dit is inclusief mijn caring-energie.
Ik ben er altijd voor je.
Ik wil altijd met je meedenken als je vragen stelt.
Ik wil je helpen om helderheid te creëren voor jou.
Ik stel jou vragen om jouw bewustzijn te laten groeien.
Ik wil je helpen zodat jij jouw vrijheid kunt creëren.

I have your back, always, als JIJ dit KIEST en dit kunt ontvangen. Ik vind het heerlijk om dit te doen.
Dan ben ik op mijn best.

Is het nu de tijd om jouw eigen realiteit te creëren en uit de realiteit te stappen die niet voor je werkt?

Weet dat je welkom bent.

[maxbutton id=”33″ ]