Wat een gave healing/coachsessies heb ik de afgelopen weken mogen doen bij klanten. Via telefoon en skype. En het gaat diep. Heel diep op energetisch vlak verschuift er van alles.

Het lijkt alsof mijn intuïtie heb getriggerd om alles uit de kast te trekken en me te laten zien wat ik in huis heb. Ik voel, zie, hoor, weet en ik kan niet goed uitleggen hoe dit gebeurt. Ik zie alleen maar wat het met mensen doet. Ze zijn enorm dankbaar en enthousiast over wat er gebeurt.

In deze healingsessies is er contact met overleden familieleden/vrienden en geef ik door wat zij tegen mijn klanten willen zeggen.
Ik zet overledenen op energetisch niveau in de juiste lijn zodat de klant de juiste steun ervaart en alles wat in die lijn ‘ruist’ wordt geheeld. Een soort van familieopstellingen maar dan online.

Ik krijg antwoorden, zie situaties zoals waarom personen geen contact meer willen met een klant, waarom een relatie niet lekker loopt.
Ik reinig energievelden, ruim oude energieën en blokkades op. Niet alleen van dit leven maar ook uit vorige levens.
en leer ze hoe ze zichzelf kunnen reinigen van alles wat niet van hun is.

96% van alle emoties, gevoelens en gedachten zijn niet van jou. Als je dit wil reinigen kun je dit terug sturen naar de personen waar het vandaag komt. Die het bij jou heeft neergelegd, waarvan jij het hebt opgepikt.

Ik zet mijn gedachten uit en vertrouw helemaal op mijn intuïtie. In deze sessies blijf ik niet meer zitten maar loop ik door de ruimte, maak ik gebaren en doe wat voor mij goed voelt. Ik sta hierdoor nog meer open voor wat ik door kan geven.

Ik word hier zo blij van! Het geeft me zoveel energie en ik vraag het Universum dan ook om veel meer van dit soort speciale sessies.

Omdat deze sessie je brengt naar jouw pure ik, heb ik deze speciale sessie de naam: ‘Serenity Soul Shift’ – sessie genoemd.

 

Wil jij ook een Serenity Soul Shift – Sessie ervaren?

Energetisch opruimen en rechtzetten om puur jezelf te kunnen zijn?
Blokkades doorbreken zodat je je vrij voelt en in een nieuw level kunt stappen.

 

 

Mail me:
als je interesse hebt in deze sessie,
als je vragen hebt of
als je je afvraagt of dit iets voor jou is?
edith@edithhelwegen.nl