De vraag: wat kan er verschijnen als ik stop met steeds hetzelfde te creëren? hield mij vanochtend bezig. Er viel een afspraak uit (waar mag er ruimte voor gemaakt worden) en ik ging schrijven. Ik voelde me de laatste dagen verkrampt in mijn hoofd en gisteren tijdens een uitwisseling van BARS-sessies kon ik een en ander loslaten. Mijn hoofd was leeg en rustig. Ik mocht alles loslaten en me overgeven aan mijn eigen proces. Niet alleen vandaag maar ook de komende dagen. Het Universum zal voor mij zorgen. Een mooie shift.

Ik stelde de vraag Wat kan er verschijnen als ik stop met steeds hetzelfde te creëren? opnieuw en liet hem verder los.
Ik kreeg allereerst het inzicht dat ik al mijn energie gebruik om flow tegen te houden. Juist omdat de flow met zoveel meer gemak gaat. Zoveel meer gemak is een keuze die ik vanochtend maakte. En ik blijf vragen om meer gemak.

Vraag voor jou: Hoeveel energie gebruik jij om jouw realiteit die je wilt creëren tegen te houden?

De overtuigingen van:
Hard werken om iets te bereiken,
je moet iets doen/in de actie om te krijgen wat je wilt
het gaat nooit moeiteloos, dat kan niet!
kon ik terugsturen retour afzender.

Er gebeurde nog meer:
* Klanten hadden vorige week geld overgemaakt naar mijn bankrekening en vanochtend stond het geld er nog niet op. Nadat ik me kon overgeven aan mijn proces, een aantal inzichten mocht ontvangen en ik de rust en de ruimte weer kon vinden, stond het geld ineens op mijn bankrekening.

* Mijn buddy belde (ze belt nooit toevallig) en tijdens het gesprek kreeg ik het inzicht dat ik iets moest met Serenity Coaching. Kon ik dit loslaten en mijn bedrijf Edith Helwegen gaan noemen?

Ik stelde mezelf de volgende vragen:
Wat gaat het voor mij creëren als ik dit kies?
mwah, voelde niet echt lichter

Wat gaat het voor mij creëren als ik dit NIET zou kiezen?
dan blijft alles zoals het nu is. Ik wil verandering, ik wil groter, ik wil groots. Dat gaat dan dus niet gebeuren.
Serenity Coaching voelde ineens zo zwaar, met alle oude patronen en overtuigingen die ik heb meegedragen en die ik graag overboord wil gooien. Ik wil kiezen voor licht, nieuw en wat nog meer bij mij past.

Wat gaat het voor mij creëren over 5 jaar als ik Serenity Coaching zou loslaten en kiezen voor Edith Helwegen?
ik begon zo te lachen. het voelt zo licht. Ik werd er helemaal blij van.

Er kwam ook een stemmetje op: denk je dat er dan echt dingen gaan veranderen? Mijn innerlijke criticus die me nog even helpt met het maken van een definitieve keuze.

Ik geloof in deze keuze en heb er alle vertrouwen in. Ik heb geen idee wat het vervolg hiervan is maar nu voelt het licht en dus maak ik de keuze.
Het voelt als een nieuwe start, een nieuw begin met alles wat ik nu weet. Ik ben niet mijn bedrijf maar mijn bedrijf draagt wel mijn identiteit.

Zoals mijn andere buddy omschrijft: Jij bent ook zoveel meer dan Serenity Coaching kan omvatten!