Wat vliegt de tijd. Elk jaar word ik me nog bewuster van wat ik kan en kies ik steeds meer bewust voor datgene ik ook heel erg graag wil doen. Omdat ik het mezelf elke dag leuk maak, vliegt de tijd.

Ik wil deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. De hele week heb ik bedacht welk aanbod ik jou zou willen doen. Vanochtend had ik nog niets ‘bedacht’. Ik ging in mijn hoofd zitten en van alles passeerde de revue. Ik zat vanochtend op de fiets en ik dacht opeens: als ik niets kan bedenken is dit ook goed. Mijn bedrijf bestaat een heel jaar 9 jaar en ik hoef nu niet halsoverkop iets te bedenken. Ik liet het los. Ik gooide het als het ware de lucht in, naar het Universum: laat mij iets op mijn pad komen.

Ik gaf vrijdagmiddag een livestream over het ‘Creeren met je spiritteam’. Als je deze livestream gemist hebt, kun je hem HIER bekijken.

Tijdens deze livestream vertelde ik, dat als je nieuw bent met een spiritteam en je wilt weten wie er in jouw spiritteam zitten, je kunt beginnen met het luisteren van een visualisatie over engelen. Ik was een aantal mensen aan het opnoemen en bedacht opeens dat ik zelf ook een visualisatie/healing gemaakt hebt over het spiritteam. De healing laat je oa ervaren om de energie en de aanwezigheid van de engelen te voelen.

Wanneer je iets vraagt aan het Universum of je spiritteam, mag je deze vraag daarna loslaten en mag je vertrouwen dat het antwoord of datgene je vraagt op je pad komt. Ook hier vertel ik veel meer over tijdens de livestream.

Deze healing van een aantal engelen en lichtmeesters wil ik jou gratis aanbieden.

Download de healing