Saboteer jij jezelf wel eens?

Ik wel!
Tenminste, de afgelopen weken met betrekking tot mijn groepstraject ‘Create Beyond this Reality’.

De energie van het traject werd zwaar. Ik stelde vragen en raakte verstrikt in de antwoorden en mijn hoofd. Ik koos voor een coachsessie om helderheid hierover te krijgen.

Ik realiseerde me hoe ik mezelf saboteerde, het programma in mijn hoofd niet waardevol genoeg maakte, ik weigerde winst te creëren van dit programma en ik vertelde geïnteresseerden dat ze beter niet aan het groepstraject konden deelnemen 🙈
Hoeveel meer kon ik mezelf saboteren!!

“Cute but not bright!” zei mijn coach.

Waarom ik mezelf saboteer?
Omdat ik niet alles wil ontvangen. Het plezier, de waarde, de deelnemers, het gemak, het geld, de groepsdynamiek, de dankbaarheid en alles wat dit groepstraject gaat creeren.

BAM!!

Ik sprak met een aantal mensen om me te kijken wat ik kon veranderen. Ik had vanochtend een brainstorm-sessie met mijn buddy. Ik maakte een informatie filmpje over dit traject, heb een FB-event en nieuwe afbeeldingen gemaakt en heb mensen gevraagd om een team te creëren.

De kern van het groepstraject is dat je terugkeert naar jouw essentie, jouw ZIJN om van daaruit jouw leven en business te laten groeien.
Thuiskomen bij jezelf dus.

24 uur later is de energie van dit programma enorm verandert. De energie is super licht en dartelt.
Ik dartel weer en dat is mijn energie.

Groepstraject ‘Create Beyond this Reality’; een groepstraject om je leven en je business te laten groeien.
Start vrijdag 1 oktober (let op! gewijzigde datum)

Create Beyond this Reality