Richt jij je op het fixen van het probleem?
Werkt dit voor je?

Dit is wat veel ondernemers doen!
Dan bedoel ik niet het oplossen van problemen voor hun klanten- de dienst die ze aanbieden.
Ik bedoel het ‘probleem’ in hun mindset en/of business.

Voor mij werkt het niet! Je blijft in een kringetje ronddraaien en vind de oplossing niet. De oplossing vind je ook niet in je hoofd. Je hoofd kent alleen de oplossingen die het al eerder bedacht had en niet werken.

De oplossing vind je als je bereid bent om vragen te stellen. De oplossing vind je als je opent voor nieuwe mogelijkheden.

Create beyond this reality
Wat is er nog meer mogelijk voorbij aan wat ik al bedacht heb?
Business, laat me de oneindige mogelijkheden zien?

Ontdekkingen zijn nooit gedaan door het volgen van het hoofd. Die zijn ontstaan door ingevingen, door intuïtieve ideeën. Op het moment dat je uit het hoofd bent, ontstaan de mooiste dingen.

Ik houd er van om ondernemers uit het hoofd te halen en samen te luisteren naar de intuïtieve ideeën. Samen – de cocreatie – kom je verder. Je hoeft het niet alleen te bedenken. Door er samen over te sparren, te praten, te brainstormen ontdaan er nog meer ideeën en kun je als ondernemer weer door.

Met de meeste ondernemers werk ik langere tijd. De ondernemer kan zo áltijd een beroep doen op mijn vragen, mijn gewaarzijn en mijn ideeën. Ik heb altijd ideeën en weet welke stappen gezet kunnen worden in een business.

Zoek jij een onafhankelijk persoon om te sparren, te co-creeren en je bedrijf naar een hoger level te tillen?
Stel je eens voor wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen?
Je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek.