Wow, de aanmeldingen voor mijn gratis online training ‘je innerlijke criticus de baas’ stromen binnen. Ik hoef er niets voor te doen.

Ik schreef begin vorige week een blog en het hek was van de dam. Er kwamen veel reacties op dit blog en het werd gedeeld door mensen die ik niet ken. Ik ben hier zo dankbaar voor.

Omdat veel mensen schreven dat ze het herkenbaar vonden en dat ze ‘last’ hadden van deze innerlijke criticus besloot ik er een online training over te geven.

Als ex-expert in het piekeren en het luisteren naar mijn innerlijke criticus tot een aantal jaren geleden heb ik voldoende informatie, tips en ervaring die ik kan delen. Ik heb wat steekwoorden op papier gezet en morgen stem ik af op inspiratie om hier een inspirerend en motiverend verhaal van te maken. Een verhaal vanuit mezelf, puur mezelf laten zien, zonder verwachtingen. Zo simpel kan het zijn.
Een training met het idee om zaadjes te planten en mensen op een laagdrempelige manier kennis met me te laten maken.

Als ik hier op afstem en er een leuke middag van maak heb ik mijn doel bereikt. Meer is er niet.

Ik creëer mijn eigen leven. Ik stem, zoals de meeste van jullie weten, elke dag af op het leven dat ik wil leiden. Ik beschrijf elke ochtend (en vaak ook nog gedurende de dag) scripts over mijn leven. Over mijn nieuwe diensten, over het event dat ik in mei organiseer, over deze online training. Ik beschrijf hoe ik wil dat dit verloopt. Ik bepaal dit en ik kies hiervoor.

Ik kies er NIET voor dat ik heel veel berichten moet plaatsen op Facebook, dat ik veel nieuwsbrieven moet sturen.

Ik kies WEL dat het zo vanzelf gaat. Dat ik een inspirerende actie doe, bijvoorbeeld een krachtig bericht of blog en dat ik dit deel op Facebook of dat ik er een advertentie van maak. De rest wordt geregeld door het Universum. Het bericht verspreidt zich vanzelf en ik hoef er niets voor te doen als: de juiste acties te nemen, het los te laten en te vertrouwen.

Dat laatste is vaak het moeilijkst. Want als je niet meer vertrouwt, is er geen stroming meer. Dan houd je de energie vast en gebeurt er niets.
Dan ga je hard aan het werk gaat.
Dan ga je trekken om er beweging in te krijgen
En dat voelt zwaar.
Dan ben je uit je flow.

Ga het maar eens bij jezelf na: Op welk moment schiet jij uit de flow?

Dat is het moment dat je even een pas op de plaats moet maken en weer in contact mag komen met jezelf. Je de vraag stellen: wat is mijn volgende stap? Wat heb ik nu te doen? Moet ik wel iets doen? Wat wil ik wel? Hoe wil ik dat het wel verloopt?
Je innerlijke stem zal altijd het juiste antwoord geven.
Luister hier naar.
Ga hier opnieuw op afstemmen, schrijf over hoe jij wilt dat het verloopt.
Dit gaat je helpen om weer in flow te komen.

Ga je toch weer door met trekken, kost je dit heel veel energie. En kom je in een actie-spiraal waar je nooit stopt met doen, moeten en acties. Hier kom je niet snel meer uit.

Als je genoeg hebt van deze frustraties, het trekken aan je bedrijf, de vele acties, waar je elke keer weer opnieuw tegenaan loopt, nodig ik je van harte uit voor het 2 daagse Bizz-event ‘Van missie naar creatie’ dat ik samen met Sylvia Bouwer geef op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei.

We gaan tijdens deze 2 dagen afrekenen met frustratie en je leren hoe je op zo’n moment de draad weer op kunt pakken en de flow weer kunt creëren.

Omdat je je missie helder of scherper maakt, weet je precies wat je te doen hebt hier op aarde. Je hoeft hier dus geen twijfels meer over te hebben. Dan kun je dus heel gericht en met focus aan de slag.
Een krachtige mindset en leren om af te stemmen op het leven dat jij wilt creeen is de volgende stap in dit event. Als laatste ga je praktisch aan de slag om daadwerkelijk iets te creëren voor jou bedrijf

Kortom: 2 dagen werken AAN je bedrijf zodat je weer in de juiste richting wordt gezet en met vol vertrouwen in het volgend level van je bedrijf kunt stappen.

[maxbutton id=”76″ ]