Wakker worden en gewaar zijn van heel veel gedachtes van anderen.
Het vraagt om een ochtendroutine.

Doe ik dit niet, dan stap ik in al deze gedachtes, gevoelens en emoties en ben ik niet verbonden met mij. Dan zweef ik alle kanten uit en weet niet wat mijn energie is. 

Als je hoog sensitief/gevoelig bent, ben je gewaar van alle gedachtes, gevoelens en emoties op vele kilometers rondom jou. Vaak wordt gedacht dat dit alleen het gezin, kennissenkring en familie betreft.

Als ik jou vraag: van hoeveel kilometer neem jij gedachtes gevoelens en emoties waar?
Wat is dan jouw antwoord? Het eerste antwoord wat er in je opkomt. Daarna gaat je hoofd er mee spelen.

Mijn antwoord is 12.000 km rondom mij heen.
Dat zijn heel veel gedachtes, gevoelens en emoties. Die zoemen door mijn hoofd.
Als ik hier geen aandacht aan besteed, kan ik mijn dag niet leven zoals ik dit zou willen. 
Als ik ze niet wil ontvangen, bouw ik een dikke muur om me heen en scheid ik me af van alles wat er is. Dan wil en kan ik ook fijne dingen, mooie dingen, leuke dingen niet ontvangen. Een van de redenen waarom mensen moeite hebben met ontvangen: een dikke muur.

Een ochtendroutine kan je helpen om in je eigen energie te blijven en te ontvangen wat je allemaal waarneemt zonder dit op te slaan in jouw lichaam.

In mijn eerste Create Beyond this Reality Ochtendshow vertel ik jou meer over mijn ochtendroutine en geef ik antwoord op jouw vragen over gewaarzijn, in je eigen energie blijven, ontvangen, ochtendroutine en je leven creëren voorbij aan deze realiteit.

Vrijdag 6 oktober om 9:30 uur is het zover!
De start van deze twee-wekelijkse ochtendshow.

PS: wanneer je je aanmeld, ontvang je de mail met de zoomlink, je kunt tijdens deze zoomcall vragen stellen en je ontvangt via mail de opname.

PS: vergeet je notitieboekje en je kop thee/koffie niet!