Ik voelde na volle maan zo de behoefte om naar binnen te keren. Ik heb me hieraan overgegeven. Onderduiken. Ik heb mezelf toestemming gegeven om niets te hoeven doen. Te schrijven en te voelen wat er mocht gebeuren. In contact met mijn innerlijke Bron. Bijna in elk moment. Het voelde zacht, het voelde heerlijk, het voelde geborgen.
Bij mijn innerlijke Bron, bij het haardvuur, op de bank met een dekentje over me heen, een kopje thee en een boek. Ik heb gesprekken gevoerd met mijn innerlijke Bron, het Universum en Maria Magdalena kwam ook voorbij.

Niets hoeven en niets moeten. Alleen de afspraken met klanten die al gepland stonden. Dat was fijn. Ik wilde er ook niets meer bij.
Het eerste inzicht was dat ik aan een aantal dode paarden trok op privé en zakelijk gebied. Het zorgde dat ik moe was. Dat ik verandering wilde. Ik gaf mezelf toestemming om uit te rusten en er achter te komen welke andere keuzes ik kon maken.

Vervolgens mocht ik naar mijn diepste pijn en angst: het er niet mogen zijn, het niets waard zijn en de gedachte dat het niets met mij zal worden later.
Het deed pijn. Het maakte me verdrietig. Het maakte me boos want het was niet (meer) mijn waarheid. Dit is niet de realiteit waarin ik wil leven.

Het was heerlijk om te huilen, om te schreeuwen, om boos te zijn, om te vergeven en om de liefde te voelen voor mezelf, voor de realiteit die ik wél wilde creëren.

Terugblik jaar 2017
Een terugblik van dit jaar hoort ook bij deze week. Als ik terugkeek naar het jaar 2017 vond ik dat ik het niet goed gedaan had. Mijn doelen om in mijn missie te stappen om groot te worden en meer dan voldoende geld te verdienen waren niet gelukt. Ik had gefaald.

Opnieuw terug kijkend was het gevoel van falen geen gevoel maar een gedachte en daarna een drama-verhaal. Het was mijn innerlijke criticus die me deze gedachte inprentte en door het drama dat ik ervan maakte, voelde het ook als falen.

Ik keek weer opnieuw naar het jaar 2017. Ik had mooie dingen beleefd, ik heb mooie dingen gecreëerd, ik heb mezelf zo ontwikkeld:
√ ik heb contact gemaakt met het Imperium dat ik wil neerzetten
√ ik heb mijn diepste missie gevonden: zelfliefde en anderen helpen om meer zelfliefde te ervaren
√ ik heb mijn spirituele gaven ontdekt, mijn sensitieve zintuigen ingezet
√ ik heb hier geld mee verdient en hier verdien ik nog steeds geld mee
√ ik ben op social media afgemaakt en dit heb ik overleefd. Veel mensen hebben hiervan geleerd.
√ ik ben meer op mezelf gaan vertrouwen
√ ik heb al mijn gaves in mogen zetten en ik zet ze steeds meer in bij alles wat ik doe
√ ik heb een 1 daagse business-retraite gedaan
√ ik heb een geweldige masterclass gegeven
√ ik heb mooie online programma’s gecreëerd
√ ik heb geweldige klanten
√ ik ben steeds meer liefde voor mezelf ervaren
√ ik heb heel veel ballast verloren
√ waardoor ik steeds meer mezelf kan zijn
√ ik kan anderen dit leren
√ ik heb tools geleerd waardoor ik dit makkelijker kan
√ ik ben nog meer mijn healing-capaciteiten gaan inzetten dmv BARS-sessies
√ een nog betere balans tussen geven en nemen
√ ik gun mezelf meer
√ ik heb geleerd onvoorwaardelijk van mijn doelgroep te houden
en dit is nog maar het topje van de ijsberg

Ik koos voor angst, elke keer opnieuw
Waar ik het hele jaar in mijn grote missie wilde stappen, heb ik me elke keer laten leiden door angst. Heb ik mezelf klein gehouden. Want stel dat al deze mensen die zeiden dat het niets met mij zou worden en dat ik niets waard ben, wat als ze gelijk zouden krijgen? Wat als mijn grote missie zou mislukken en ik dit niet zou kunnen?
Ik keek deze angst aan en kon deze angst van tafel vegen. Als dit zo zou zijn, heb ik het in elk geval geprobeerd. Dan heb ik alles gegeven, heb ik alles ingezet, ben ik er voor de 100% voor gegaan. Dat zou niemand me ooit weer afnemen. Ik zal dit overleven. Daar ben ik van overtuigd.

Chaos creëert helderheid
De chaos, het niet weten wat en hoe, de pijn, het verdriet. Ik kon het doorstaan omdat ik wist dat het me helderheid zou geven. Dat ik hier doorheen moest om andere keuzes te maken en om weer licht om me heen te zien.

Ik maakte verbinding met mijn missie. Had veel gesprekken met het Universum en kwam weer boven water. Het was weer helder. Het was weer duidelijk. Er kwam nog meer rust, innerlijke rust. Het voelde als een brede basis waarop ik mocht vertrouwen. Vanuit deze brede basis kon ik keuzes maken vanuit mijn gevoel.

Keuzes maken
De sterke connectie met mijn Bron en het Universum zorgde ervoor dat ik vragen ging stellen over mijn toekomst. Ik weet dat het pad voor mij is uitgestippeld. de vraag is: maak ik het mezelf moeilijk of makkelijk. Dit jaar (en ook de vorige jaren) heb ik het mezelf moeilijk gemaakt. Ik kies nu voor makkelijk. Ik kies voor overgave. Ik kies voor de leiding van het Universum. Ik voel me gedragen. Ik heb een enorm vertrouwen in het Universum en dat het Universum mij brengt waar ik naar verlang.

En dat vergt keuzes maken vanuit mijn kant. Dat vergt dat ik onvoorwaardelijk kies voor deze keuze. Dat ik de stappen zet die hiervoor nodig zijn. Dat er angst mag zijn. Dat ik deze mag voelen. Dat ik deze angst herken. Dat ik me bewust ben van deze angst. Dat ik elke keer kies voor liefde en vertrouwen in plaats van voor deze angst.

Ik ben een inspiratiebron voor anderen en dus mag ik mezelf ook zo zien. Ik mag mijn kennis en ervaring nog meer delen op diverse manieren: boeken, coaching, healing, artikels, blogs, livestreams, online + offline masterclasses, bijeenkomsten.

Ik ben naar binnen gekeerd. In gesprek, in gevoel en voelen wat licht voelt en wat zwaar voelt. Dat was mijn referentiekader. Daardoor kon ik vanuit mijn gevoel kiezen.
Licht is waarheid, zwaar is een leugen. Mijn hoofd kon er niet meer bij.

Ik kon vol vertrouwen deze keuzes maken:
– het boek dat ik aan het schrijven ben, komt er nu echt. Dit wordt prioriteit nummer 1. Hoe spannend dit ook is voor mij. Het voelt zo fijn om dit eindelijk serieus te nemen. Dit blog is een deel van het hoofdstuk dat ik schreef over deze week.
– ik wil een werkruimte buitenshuis
– de naam van de lightworkers academy for Life & Bizz wordt veranderd in: Academie voor zelfliefde
– de naam van mijn FB-groep is veranderd naar: Zelfliefde voor lichtwerkers.
– een kleine aanpassing van mijn doelgroep is dat mijn soulmate-clients lichtwerkers zijn, die energie, tijd en geld willen investeren in hun ontwikkeling. Ik zie en voel mijn waarde(n) die ik hen kan bieden.

Ik voel dankbaarheid en door deze week naar binnen te keren, om door de modder te kruipen en weer boven te keren, kon ik nog meer liefde voor mezelf voelen. Ik kan in elke cel de liefde voelen, ik word blij als ik tegen mezelf zeg dat ik van me houd. Ik voel de warmte, de vreugde, de energie.

Dat 2018 een mooi en liefdevol jaar voor jou mag worden

Ik krijg de neiging om er allerlei dingen aan toe te voegen die je mag ervaren maar ik laat het los. Je mag het zelf invullen hoe 2018 voor jou gaat worden. Weet dat alles mogelijk is.

 

Activiteiten deze week

1: Ik gaf een livestream om jou de tools te geven om nog meer vanuit je gevoel te leven. HIER kun je de livestream terugkijken

2: Zondagochtend 17 december geef ik samen met mijn lieve yogadocente de workshop XL Yinyoga met het  thema: Lief zijn voor jezelf  in RoermondEr zijn nog 4 plekken vrij.

3: De donkere dagen voor Kerst. De donkerste dagen van het jaar. Minder daglicht, meer donker. Tijd om naar binnen te keren en te reflecteren. Heb je hier hulp bij nodig? Zondagavond 17 december geef ik de afstandshealing ‘Healing of love and divine inner wisdom’ waarin je meer inzichten en antwoorden gaat krijgen. Meer informatie over deze afstandshealing