Vanaf mijn puberteit weet ik dat mezelf ontwikkelen belangrijk is in dit leven. Dat ben ik ook gaan doen. Cursussen, opleidingen, workshops, (online) trainingen. Ik vond alles leuk en wilde alles leren.

De periode van scheiding, verhuizing, nieuwe relatie en opleiding hebben me zoveel gebracht.
Vanuit het hoofd steeds meer naar mijn gevoel, naar intuïtie, naar ondernemerschap, naar zelfliefde en naar mezelf ijzen en leven in mijn eigen ritme met mijn eigen voorwaarden. Dat heeft 14 jaar geduurd en voor mijn gevoel ben ik er nog lang niet. Ik voel dat ik nog veel te doen hebt met mijn ontwikkeling. Ik wil nog meer en nog verder komen in het leven. Nog meer bevrijding, nog meer rust, nog meer flow op een dieper level.

 

Ik wenste vaak dat ik door mezelf te ontwikkelen geld kon verdienen. Ik wuifde dit elke keer weg door tegen mezelf te zeggen dat dit toch écht niet kon. Ik belemmerde mezelf met dit standpunt. De laatste weken kwam dit verlangen steeds meer naar boven. Ik stelde er vragen over:
Wat is er mogelijk?
Wat vergt het om geld te verdienen door mezelf te ontwikkelen?

 

Tot deze week het inzicht kwam tijdens een gesprek met mijn onderneming: Mijn persoonlijke ontwikkeling is leidend, mijn onderneming volgt en zal voor mij zorgen. Het voelt zo vrij, zo licht!
Ik hoef alleen maar mezelf te ontwikkelen om geld te verdienen. Hoe wordt het nog beter dan dit?

De bevestiging van dit inzicht volgde door nieuwe aanvragen en door een reading van mijn buddy. Mijn proces is leidend en ik mag nog meer naar binnen keren. Het is zo fijn om dit besef te laten indalen.

 

Ik zeg niet dat het makkelijk gaat zijn. 
Mijn processen zijn vaak pittige processen. Het feit dat ik tijdens deze pittige processen niet bezig hoef te zijn met mijn onderneming voelt licht.

JA, het vergt moed en vertrouwen
JA, het wordt een mooie uitdaging voor mij om de controle naar mijn onderneming toe volledig los te laten en me over te geven aan dat wat is.

 

Het is voor mij een nieuwe fase, een next level van ondernemen. Nog meer gericht op mijn eigen ritme en wat de energie/de aarde/het universum van mij vraagt. Dan ben ik volledig dienend.

Het voelt voor mij nu zo logisch om mijn eigen proces leidend te laten zijn dat ik niet begrijp waarom dit niet eerder bij mij naar boven kwam. Maar er waren eerst andere dingen nodig zodat ik in dit volgend level kan stappen.

 

En JA, ik wil deze kennis, dit proces van ondernemerschap heel graag delen met ondernemers
die nu worstelen met hun missie
die teveel in hun hoofd zitten en verlangen om te ondernemen en te leven vanuit hun gevoel, hun intuïtie
die steeds bedenken waar de klanten vandaan moeten komen
die het ondernemerschap soms als ‘zwaar’ beschouwen
die voelen dat ‘ondernemen zoals het hoort’ niet (meer) bij hun past en
dat ze voelen dat ze meer mogen vertrouwen op wat ze weten
dat ze meer mogen vertrouwen op hun intuïtie en hun eigen pad.

 

Hoe zou het voor jou zijn om als ondernemer in een next level van ondernemerschap te stappen?
met meer gemak, meer plezier en meer lichtheid

 

Dan is het groepstraject ‘the Goddess Process’ wellicht iets voor jou.
Het is een traject van 10 maanden waarin jouw proces centraal staat

💃🏼 Wat is een Goddess:
√ Een vrouw die leert om zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden op alle levels.
√ Een vrouw die leeft in haar eigen ritme
√ Een vrouw die de wereld dient, die zich laat leiden door haar Hogere Zelf en zich hieraan durft over te geven
√ Een vrouw die, vanwege haar focus op persoonlijke ontwikkeling, (zelf)bewustzijn, ervaringen in het leven, groeit in het proces van vrede, liefde, gemak, en plezier
√ Een vrouw die begrijpt dat ze oneindige mogelijkheden heeft om haar leven te creëren zoals ze dit voor ogen heeft.
√ Een vrouw die open staat om onvoorwaardelijk te geven en te ontvangen

Wanneer je nu denkt: wow, daar ben ik nog (lang) niet. Dan is dit nieuwe groepstraject voor jou! 
Een groepstraject van 10 maanden waarin jij jezelf ontwikkelt op weg naar een Goddess.
In jouw eigen tempo.

Want dit proces duurt zijn tijd. En zijn we hier ooit? Net als ik, zul je nooit klaar zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling, kun je altijd meer uit het leven halen en wil je uiteindelijk altijd een level verder.

💃🏼 Hoe zou het voor je zijn om jezelf te ontwikkelen tot een Goddess? 
waar je helemaal jezelf mag zijn en je je niet meer laat tegenhouden door angst, jezelf, oordelen en meningen van anderen. Je danst op het pad van het leven zoals een fee, licht, luchtig, speels en met liefde.

💃🏼 Wat gaan we doen gedurende dit traject van 10 maanden:
Met een kleine groep starten we een Tribe, een mastermind, waarin jij jezelf én elkaar naar een volgend level helpt in jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook in jouw business. De kracht van een groepstraject.
Je bent bereid om te werken aan jezelf en te leren van de anderen.
We werken aan bepaalde thema’s gedurende 10 maanden waardoor jouw proces zich ontwikkelt.

 

💃🏼 Thema’s die aan bod komen tijdens dit traject zijn:
√ meer gemak en plezier in je business
√ zelfliefde
√ het erkennen van jouw gaves, jouw potentie en datgene je hier op aarde te doen hebt
√ verbinding met jouw vrouwelijke energie; weten wanneer je jouw mannelijke en wanneer je je vrouwelijke energie kunt inzetten
√ verbinding met jouw seksuele energie, jouw creatie-levensenergie
√ moeiteloos geld creëren.
√ leren om nog meer te ontvangen
√ energetische marketing
√ jezelf bevrijden van ballast/bullshit
√ het vinden van jouw eigen ritme (dag, maand, jaar), het ritme van jouw cyclus en het ritme van de seizoenen, waar je volledig op kunt vertrouwen
√ het omarmen van jouw spirituele kant, het lichtwerker zijn.

Het traject is een combinatie van gezamenlijke dagen en individuele sessies. Online zullen er ook bijeenkomsten zijn tussendoor, evenals afstandshealingen die je mag ontvangen in dit traject.

 

Wat krijg je precies:
8 dagen gedurende 10 maanden waaronder 1 dag een BARS-class
8 persoonlijke sessies van een uur (live of op afstand)
8 afstandshealingen
Een FB-groep met inspiratie, livestreams, meditaties, voor al jouw vragen en het delen van ervaringen.

We starten vrijdag 13 september.
 Stuur me een mail als je meer informatie wilt: info@edithhelwegen.nl