Als mijn soulmate clienten naar me toe komen, lopen ze vast. Ze lopen vast in hun gedachtepatronen, in het niet weten wat te doen hier op aarde en ze hebben moeite met hun huidige omgeving.

Ze zeggen ‘het is niet veilig voor mij hier op aarde. De werkelijkheid is zo hard’ en ik begrijp hen volkomen. Ook ik vond het niet veilig op aarde, voelde me vreemd en kon geen aansluiting vinden met de kinderen in mijn klas en de mensen om me heen. Ik voelde me eenzaam en zonderde me af. Creëerde mijn eigen leventje en voelde me hier fijn. Dat waren de tijden dat ik me goed voelde. Dat ik blij en positief was, dat ik licht voelde en zag. Dat ik kon lachen, melig was en me vertrouwd voelde. Ik leefde dan in een bubbel.

Hoe fijn is het om in je bubbel te zweven?
Je bubbel waar het veilig is, waar je jezelf mag zijn, waar je je heel prettig voelt, waar je mag doen wat je wilt, waar je mag visualiseren over het leven wat je wilt leiden.

Op een gegeven moment spat deze bubbel uit elkaar en val je keihard hier op aarde neer en word je met de grond gelijk gemaakt en duik jij in elkaar.
Je wordt niet begrepen
Mensen in je omgeving oordelen over je
Laten je niet in jouw waarde
Je mag niet zijn wie je zou willen zijn

Het is mijn taak om hen (jou) te helpen het veilig te maken op aarde. Om vanuit deze bubbel contact te maken met de aarde. Te aarden, te gronden en acties te ondernemen; aardse acties. Want het is veilig op aarde. Je kunt het zo veilig maken als jij wilt. Want jij kunt je eigen leven creëren.

Het is zo hard op deze aarde omdat je je hart niet volgt.

Het is hard omdat je jezelf verloochent. Je doet niet waarvoor je hier op aarde bent gekomen.
Je omringt je met mensen die niet goed voor je zijn, die je het geluk niet gunnen, die anders in het leven staan dan jij, die je veroordelen, die je ‘vreemd, raar en gevoelig’ vinden omdat jij anders denkt. Vooral omdat je je anders voelt en dingen weet van binnen. Dat kan beangstigend zijn voor de ander. En de ander projecteert zijn angst op jou en daarom voel jij je niet veilig hier op aarde.

Je voelt je niet op je gemak bij deze mensen en toch kies je er steeds voor om ze op te zoeken, omdat je misschien wilt zijn zoals zij, je hun goedkeuring nodig hebt, omdat je met hen bent opgegroeid.
Dat is helemaal ok, want je wist niet beter.

Maar als er nu een belletje gaat rinkelen of een kwartje gaat vallen heb je een keuze.
Je kunt zelf kiezen
Kiezen voor jezelf
Kiezen voor geluk
Kiezen om te doen wat jouw gelukkig maakt
Kiezen voor mensen om je heen die je begrijpen, je steunen, je inspireren en motiveren, waar je helemaal jezelf mag en kunt zijn.

Dat is durven uitkomen voor je sensitiviteit, voor je gevoelige kant, voor je spiritualiteit.
Dat is je ingevingen volgen
Luisteren naar je lichaam, je gevoel, je innerlijke stem
en vooral zijn zoals je zou willen zijn:
wie ben je dan?
wat zou je dan doen?
Dat is werken aan blokkades, inzichten creëren
en dan doen wat nodig is. De actie nemen die bij je past.

Heb jij hulp nodig om je veilig te voelen hier op aarde en te zijn wie je graag zou willen zijn?

Stuur me een mail en dan kijken we samen op welke manier ik jou kan helpen: edith@edithhelwegen.nl