Eindelijk is het zover!

In 2013 ging ik samen met mijn partner naar het NAC in Amsterdam. Een conferentie met bekende en onbekende sprekers waaronder Kim en Robert Kiyosaki. 2 dagen vol inspiratie, mooie ontmoetingen en een hoge energie. Ik werd geraakt door de presentatie van Andy Harrington. Hij coacht mensen met ‘public speaking’ Diep in mij kwam een verlangen los: ik wil ook op zo’n podium staan en mijn verhaal vertellen. Ik heb ook een boodschap en ik meldde me aan voor zijn training.

Eind 2013 vloog ik naar Londen om zijn 4 daagse training te volgen. Wow, wat was die gaaf! Ik heb er veel geleerd, niet alleen op business-niveau maar ook over mezelf.
Ik hield het daarna veilig bij webinars om mijn boodschap door te geven. Ik gaf soms een workshop of een presentatie. Mijn droom zakte weg.

Totdat ik deze foto van Benthino Massaro, voor de zomer zag. Ik dacht: dat is wat ik wil!

Geen aangeleerde systeem om een presentatie te geven maar vanuit mijn staat van ZIJN de ander vertellen wat ik te zeggen heb. Vanuit mezelf, puur en op intuïtie. Vanuit wat de ander nodig heeft, vanuit de vraag van de ander.

En nu is het zover!

Op vrijdagmiddag 3 november geef ik de Masterclass ‘I am Love’ waarin ik met 25 deelnemers aan de slag ga, mijn eigen podium creëer en op mijn manier mijn boodschap breng.

Wat heb ik er zin in! 

Ik heb lang gezocht naar de locatie waarin ik me thuis voel, waarin de sfeer past bij wat ik wil uitdragen en waar ik de gelegenheid heb om met de deelnemers te borrelen. Omdat ik dat gezellig vind!

Veel mensen vroegen waarom ik perse wilde borrelen. Ik ben limburgse, een Bourgondiër en wat is er nu gezelliger dan met elkaar de week afsluiten met een hapje en een drankje?

Dat is wie ik ben! Ik wil degene die naar mij komt ook beter leren kennen en dat wil ik graag doen aan het einde van deze middag.

Ik wil mijn eigen feestje creëren, op mijn manier en samen met jou!

Mijn VIP-klanten nemen automatisch deel en dus zijn er nog 18 plekken vrij deze middag. Ben jij erbij?

Lees wat er deze middag nog meer gaat gebeuren!