Ik werd vanochtend wakker en voelde meteen een enorme rust. Ik had heerlijk geslapen, was uitgerust. Ik checkte de energie die ik voelde en ik voelde van de ene kant rust en van de andere kant voelde ik de energie bruisen.

Ik voelde me blij en dat kwam niet omdat het zondag was en ik niet hoefde te werken. Het maakt voor mij niet uit welke dag het is. Ik kijk naar mijn energie en laat ontstaan wat ik mag en wil doen. Welke dag het ook is.

Vanochtend is er bruisende energie, ik heb zin in de dag. Er zijn positieve gedachten, ik voel mijn kracht, mijn bewustzijn, mijn creatie-energie. Er is een status van een diep ZIJN. Ik laat deze bruisende energie door mijn lichaam, door al mijn cellen, moleculen en energieveld stromen. Ik straal deze energie uit en stel vragen:
Wat heb ik nodig vandaag?
Waar heb ik zin in vandaag?
Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik vandaag zijn?
Wat kan ik vandaag doen om de mensen te dienen met mijn missie?
Wat kan ik vandaag creëren in mijn leven?

Het zijn niet elke dag dezelfde vragen. De vragen komen als vanzelf naar boven.
Ik blijf nog even liggen en blijf in deze energie. Dan bubbelt dit blog op en spring ik uit mijn bed.

Het spelen met energie, zoals ik dit noem, is heel krachtig. Je hoeft niet te bedenken wat je ‘moet’ doen maar het zorgt dat de energie antwoord geeft. Je kunt geïnspireerde acties doen die je energie geven, die je tijd besparen en op die manier kun je meer doen in minder tijd.
Je bewustzijn groeit
De verbinding met jezelf groeit en de verbinding met je lichaam herstelt zich.
Je creëert jouw leven op deze manier
Je ervaart dat jij de creator van jouw leven bent.
Je leert te ONTVANGEN ipv alleen maar te geven.

Door te spelen met energie kun je je energie makkelijker veranderen van zwaar naar licht. Dat is wat ik jou ook wil leren. Het is zo fijn om op deze manier jouw dag te beginnen. Als je negatieve gedachten hebt of al bij het ontwaken in angst schiet, bepaalt dit hoe de rest van de dag er uit ziet en dan wordt het vaak een baaldag waarin van alles mis gaat en het niet zo loopt zoals jij dit graag wilt. Door te spelen met energie in de ochtend (of op welk ander moment) kun je de energie ombuigen. Dit heb je zelf in de hand.

Ik start as woensdag weer om 7 dagen te spelen met energie en jij kunt meedoen. De eerste serie die ik in juli gaf, was echt geweldig!

Hoe gaaf zou het zijn om jouw energie te creëren? De energie die je helpt om de dingen te doen die mogelijk zijn.
Hoe gaaf is het om jouw dag te creëren? De dag die moeiteloos verloopt en waarin je nog meer mogelijkheden kunt creëren en ervaren.
Hoe gaaf is het om nog meer te ontvangen, te hebben en te krijgen met totaal gemak? Ontvangen op alle gebieden in je leven: liefde, cadeaus, prijzen, complimenten, geld, een nieuwe baan, een nieuwe woning, een partner, klanten etc.
Hoe gaaf is het om met gemak keuzes te maken door bewust te zijn van energie? Je hoofd komt er niet meer tussen, er zijn geen twijfels of onzekerheden; je maakt krachtige keuzes.

Speel jij mee?

Datum: woensdag 28 november – dinsdag 4 december
Tijd: 9.30 uur
Prijs: € 49,- incl BTW

Alle informatie over 7 dagen spelen met energie