Er is zo’n diepe ontspanning de laatste dagen dat ik kan zitten in deze ontspanning, in dankbaarheid en verder niets doe. Verbonden met mezelf in stilte. 
Het is lang geleden dat ik deze diepe ontspanning kon ervaren.

Het laat me zien dat ik vanuit deze ontspanning kan kiezen wat te doen. Wat dient zich aan, waar heb ik zin in, wat vind ik leuk om te doen. En dus begin ik de dag met schrijven, een aantal telefoontjes plegen en het ondersteunen van andere ondernemers. Dan is er de behoefte om nog meer te schrijven. Mijn verhaal te vertellen om anderen te inspireren.

Dat is waar mijn missie mee begon:
Mijn processen delen om anderen te inspireren.
Zodat anderen weten dat ze niet vast te hoeven zitten in wat er nu is
Ik wil laten zien dat er altijd iets anders mogelijk is
En dat je altijd iets anders kan kiezen om je leven te veranderen.

Door deze diepe ontspanning ben ik enorm verbonden met mezelf en mijn lichaam. Ik word elke keer opnieuw naar de stilte getrokken. Ik weet (innerlijk) dat het tijd is voor verandering.

 

De (universele) energie is intens, dat is je vast niet ontgaan. Het spel wat gespeeld wordt door de politiek, de macht, is iets wat ik niet kan begrijpen. Ik wil het ook niet begrijpen. Als ik me hierin zou verdiepen zou ik me verliezen in onmacht en frustratie en ben ik niet meer bij mezelf.

En dus creëer ik mijn eigen wereld, mijn eigen leven. Mijn bedrijf heet niet voor niets: Create beyond this reality. Deze realiteit is niet wat ik wil creëren en daarom wil ik mijn leven creëren voorbij aan wat er nu is.
Voorbij aan de onmacht, de frustratie, het gevecht, de tweedeling, de angst, het verdriet, de boosheid.

Door verbonden te blijven met mezelf lukt dit en kan ik van elk moment genieten. Ik blijf in mijn eigen energie, ik zorg goed voor mezelf, doe meer lichaamswerk, ik ga de natuur in en neem tijd voor mezelf.
De mensen om me heen zijn de mensen die me hierin stimuleren en inspireren. Het zijn gelijkgestemden, zoals jij die dit verhaal leest.

Ik hoor van meerdere mensen dat ze het moeilijk vinden om in hun eigen energie te blijven, dat ze zich onbewust laten beïnvloeden door de intense energie en de invloeden van buiten.


Als lichtwerker is het nu juist belangrijk om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen. Je licht te laten stralen doe je door jezelf te zijn. Je hoeft hier niets voor te doen. 
Je hoeft anderen niet te helpen (mensen willen niet altijd geholpen worden), 
Je hoeft ze niet te overtuigen (laat mensen hun eigen standpunten hebben totdat ze bij jou komen met de vraag voor meer informatie)
Die tijd en energie kun je beter aan jezelf besteden. Dat is niet egoïstisch, dat is goed zorgen voor jezelf.

Om je hierin te ondersteunen, wil ik je meenemen op een 4 weekse reis in december. Een innerlijke reist die maandag 13 december start en eindigt in de eerste week van januari. 
In plaats van te kiezen voor de stress rondom de feestdagen, zou je nu kunnen kiezen voor innerlijke rust, verbondenheid en stilte wat leidt tot meer gemak. Het is een keuze!

Het is een programma waarin je niet teveel hoeft te doen, het leert je meer bewust te zijn. Meer bewustzijn geeft je meer mogelijkheden. Meer mogelijkheden geeft je andere keuzes. Andere keuzes geeft je een andere realiteit en een ander leven: JOUW LEVEN.

Ik heb er nu al zin in en meer informatie volgt snel.

Liefs,
Edith