Luister jij naar de fluisteringen van jezelf?
Nee, niet die van jouw hoofd. De fluisteringen van je hart!

 

Hoe zou het zijn als je de fluisteringen van je hart zou kunnen horen? 

Zou je leven dan niet meer gemak geven?
Voor mij wel. De fluisteringen van mijn hoofd, nou, dat waren eigenlijk geen fluisteringen maar geschreeuw. Ze waren luid en altijd aanwezig. Ze bepaalden de hele dag wat ik moest doen, welke keuzes ik moest maken en zorgden ervoor dat ik hierover bleef twijfelen.

Toen ik leerde om echt de stem van mijn innerlijk weten te volgen, mijn intuïtie te volgen gaf me dat meer rust. Niet alleen meer rust in het hoofd maar ook meer rust in mijn lichaam. Mijn lichaam kon eindelijk ontspannen. Ik ontdekte dat de energie die ik ben helemaal niet zwaar, donker, verdrietig en negatief is. De energie als ik mezelf ben is superlicht. Als een elfje dat door het bos vliegt. In verwondering is en overal magie creëert met alles om zich heen.

Vertrouwen op je intuïtie en de fluisteringen van je hart is een proces.
Het is leren te luisteren en deze energie te volgen. Het is leren te vertrouwen dat deze keuzes meer creëren in jouw leven dan de keuzes vanuit je hoofd. Het is leren te luisteren. Leren te luisteren kun je alleen leren als je in verbinding gaat met jezelf. Uit het hoofd gaat en tijd maakt om te luisteren.

 

Dit is wat ik veel hoor:
Ik weet niet hoe dit moet
Ik weet niet hoe ik moet luisteren
Ik weet niet welke fluistering nu vanuit het hart is

Ik breng jou weer in verbinding met jezelf. Iets wat je nog niet vaak hebt ervaren. Je hebt je als overlevingsstrategie afgesloten van jezelf. Je hebt muren om je heen opgebouwd.

Op dat moment (vroeger) was dat de enige manier om te overleven.
Nu heb je deze overlevingsstrategie niet meer nodig. 
Je weet dat je geboren bent voor meer. Je weet dat je hier op aarde iets te doen hebt. Je weet ook dat bewustwording daarbij hoort. Je missie neerzetten kan alleen maar vanuit de verbinding met jezelf.

Verbinding met jezelf én daarmee ook in verbinding met je vrouwelijke energie zorgt voor vertrouwen, het luisteren naar je intuïtie, het ZIJN, het mogen ontvangen.

Daarmee de mannelijke energie niet uitsluitend maar de mannelijke energie is de energie van DOEN, van actie, vaak vanuit het hoofd en die energie heeft al vele jaren de bovenhand.

Wat als je de vrouwelijke energie meer zou toelaten in jouw leven?
Het luisteren naar de fluisteringen vanuit je hart door in verbinding te gaan met jezelf en te leven op jouw manier.

Zaterdag 28 januari geeft ik de workshop ‘In verbinding met je vrouwelijke energie’ op een prachtige locatie in Roermond.
We starten om 10.00 en sluiten rond 16:00 uur af.