6 dagen geleden begon, samen met de deelnemers, de reis van oordelen naar compassie.
Ik had al snel door dat mijn kern van deze reis mijn eigenwaarde was.
De waarde die ik voor mezelf voel als mens.
Niet wat ik doe maar wat ik ben.

Het was intens. Van pijnlijke gewrichten, enorm veel bloedverlies tijdens mijn menstruatie naar een gevoel van gevuld te zijn met liefde en eigenwaarde.
Pijnlijke gewrichten geven voor mij aan: waar houd ik me zo krampachtig aan vast dat dit pijn doet.
Enorm veel bloedverlies staat voor mij voor loslaten en overgave.
Het klopte precies. Alles viel op zijn plek.

Ik werd bewust van oude emoties, patronen en gevoelens:
Mezelf niet goed genoeg vinden, mezelf klein houden, me onzichtbaar maken, mezelf tekort doen op allerlei vlakken in mijn leven. Ik werd me bewust van het strafsysteem dat mijn innerlijke criticus hanteert. Het kwam allemaal voorbij. Het mocht er allemaal zijn.

Het was goed, ik vertrouwde er volledig op dat het goed zou komen.

Ineens, om 22:30 in de avond, voelde ik de verandering. Ik zei tegen mijn man: ik voel me weer mens.

Ik ben me gewaar van nog meer ruimte, ik voel me nog meer verbonden met mijn basis, ik ben gevuld met liefde en eigenwaarde. Ik kan het voelen. Ik kan het omarmen en ik kan het volledig erkennen. Het voelt als thuiskomen bij mezelf.

 

Ik kan mezelf zien zoals ik ben, ik kan naar mezelf kijken zoals ik ben.
Het is goed.
IK BEN
I AM

De volle maan staat in het teken van loslaten.
Deze volle maan staat in het teken van balans en meer Zelfliefde.
Pasen staat voor mij in het teken van je overgeven aan de leiding van het Universum (God), in dienst staan van het Universum (God), zonder oordelen doen wat nodig is om jouw missie uit te dragen. Het staat ook voor lijden en voor herrijzenis vanuit overgave.

Wat heb jij nodig, om je over te geven aan jouw leiding, in dienst te staan van jouw missie, vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf?
Welk kruis draag jij nog?

Is dit kruis wel van jou?
Welke last draag je nog, die jij mag loslaten?
Zodat jij kunt herrijzen als jezelf.

Donderdagavond geef ik een online baarmoederhealing om oude energie en emoties los te laten. Het kruis dat je neer mag leggen, de last die je mag afdoen en niet meer hoeft te dragen omdat het niet meer jouw last is. Het is een last uit het verleden.

Je kunt pas helemaal jezelf zijn als je de lasten uit het verleden kunt loslaten.
In deze healing ga jij jouw baarmoeder reinigen, zuiveren en ruimte maken zodat er (ook letterlijk) nieuwe dingen geboren kunnen worden.

Je maakt ook ruimte om onvoorwaardelijk te kunnen ontvangen waardoor je met meer gemak kunt vertrouwen op wat het Universum je wil geven. Het Universum wil immers graag voor je zorgen.

 

Wil jij loslaten wat je niet meer dient om nog meer jezelf te kunnen zijn?

 

[maxbutton id=”148″ ]