Het voelde al een tijd niet helemaal goed, het geven van een losse BARS- of healingsessie. Ik bleef vragen stellen:
Wat is hier mogelijk?
Wat wil mijn business creëren?
Wat mag er gebeuren voor het hoogste doel?

Zaterdagavond schreef ik wat ik het liefst wilde en dat is: langere tijd met mensen werken. Voor de diepe verandering en een geweldig resultaat: een quantum leap.

Ik wil samen met iemand werken aan een thema, een vraag, een doel, een verlangen. De klant in kwestie besteedt aandacht en tijd, wordt zich nog meer bewust en ik faciliteer, ben een steuntje in de rug, heb het overzicht door mijn helikopterview, weet waar we naar toe gaan, pik de blokkades er uit en samen healen we deze. Een co-creatie dus.

Wat creëert op dit moment het meeste voor mij?
Ik heb voor ieder wat wils. Voor de één een kort traject van 3 sessies, voor de ander een lang traject van 8 sessies of een groepstraject. De enige ‘losse’ sessie die ik nog doe is een reading-sparringsessie. Daar word ik ook heel blij van.

Het is heerlijk om op deze manier met mijn onderneming bezig te zijn. Ervaren dat het een niet meer voor je werkt, vragen stellen en keuzes maken. Meteen ontstaat er dan iets nieuws. Iets wat nu beter past. Het voelt als een next level business. Weer een stap verder in het ondernemerschap vanuit de meer gemak, meer plezier en meer glorie.
In plaats van hard werken en vast houden aan wat iedereen doet. 
Ik ben niet iedereen en ik wil niet iedereen zijn. Dat riep ik vroeger ook al. Ergens probeerde ik toch in het plaatje van ‘iedereen’ te passen. Ik voelde me er niet thuis.

Ja, ik maak een keuze die niet logisch is
Ja, daar hebben veel mensen oordelen over en veel mensen vinden hier iets van.
Ik ben me bewust van de meningen en oordelen van anderen. Mijn innerlijke criticus ook weet dit ook en maakt er gebruik van 😉

Elke keer als ik verbinding maak met mijn onderneming, met de diensten die ik aanbied en de klanten die er nu zijn, word ik zoooooo blij. Het voelt zo licht.

Ik wil jou als ondernemer uitdagen om keuzes te maken die bij jou en jouw pad passen. Je hoeft geen onderneming te hebben om keuzes te maken die beter bij jou passen. Zie jouw leven ook als een onderneming.

Alsjeblieft!! Blijf je niet aanpassen aan wat ieder ander doet. Jij bent uniek dus jouw onderneming ook. Doe wat voor jou het meest creëert. Wat anderen hier ook over zeggen. Ze hebben toch altijd een mening: te duur, te goedkoop, niet goed genoeg, te arrogant (lees: zelfverzekerd) etc etc

Kies jouw eigen pad en kies daarmee voor jouw eigen geluk. Anderen kunnen jou dit geluk niet geven. Dat creëer je zelf en dat doe je door keuzes te maken die bij jou passen, vanuit liefde voor jezelf.

Wil jij kiezen voor meer geluk?
Leren omgaan met oordelen van anderen, inclusief jouw eigen innerlijke criticus?
En weten wat voor jou het meest creëert?

Dan is The Goddess Process echt iets voor jou.
Omdat we samen met een groep deze thema’s bespreken en healen. Door de verhalen van de ander, ga je het patroon bij jezelf herkennen. Waardoor je een ander patroon kunt kiezen wat beter bij jou past.
Omdat je samen leert jouw innerlijke criticus te tackelen
Omdat je jouw gaves gaat erkennen waardoor je weet welke weg je mag kiezen
Omdat je leert ontvangen door jouw gaves, capaciteiten en potentie te erkennen
Omdat je leert vragen te stellen in plaats van op zoek te gaan naar antwoorden. Dit is hard werken. Dat doe je al een hele tijd.
Het is nu tijd voor meer gemak en plezier.

Geef jij jezelf toestemming om meer gemak en plezier te hebben in het leven?

Voel jij dat The Goddess Process is wat jij nu nodig hebt om met meer gemak en plezier te ondernemen en dus ook te leven?

Laat het me weten, info@edithhelwegen.nl, dan stuur ik je alle informatie toe over dit groepstraject dat vrijdag 13 september start.