Ik had zoveel oordelen over mezelf en mijn gaves dat ik me een aantal jaren heb verstopt. Ik heb me verstopt voor de buitenwereld. Ik heb me verstopt door niet meer te netwerken wat ik altijd ontzettend leuk vond. Ik heb me veilig opgesteld in mijn FB-groep, via mijn nieuwsbrieven en via social media kanalen. Ik durfde niet.

Nu denk je misschien: Edith je hebt talloze mail gestuurd en ik zie je altijd op FB voorbij komen.
Dat is voor mij heel veilig: Me verschuilen achter mijn laptop of een camera voor een livestream.

Ik kon me verstoppen in een (privé)-FB groep waar deelnemers aanwezig zijn die resoneren, die me begrijpen. Daarbuiten voel ik me onbegrepen. Ik voel de oordelen van anderen. Vooral het ‘onbegrepen’ zijn, zorgde ervoor dat ik de deur bijna niet meer uitkwam en mezelf niet meer liet zien.
Ik verstopte me voor direct contact, om de confrontatie uit de weg te gaan, het onbegrip, het vage, het spirituele, het zweverige. En om deze oordelen van de anderen niet te hoeven ontvangen.

Ik heb me verscholen achter mijn gaves. Ik heb een standpunt neer gezet van: ze begrijpen me toch niet.
Ik begreep mezelf niet. Ik kon mijn gaves niet verklaren, ik kon er geen woorden aan geven dus hoe kon ik het uitleggen wat ik deed:
Dat ik vanuit mijn intuïtie werk
Dat ik met lichaam kan praten
Dat ik met entiteiten kan praten
Dat ik heel veel ‘weet’
Dat ik dingen aanvoel, ze voor me kan zien
Ik dacht dat ik dit moet uitleggen. Ik kan dit niet verklaren en dus hield ik me in.

Mijn klanten vinden mij en mijn gaves geweldig en komen daarom bij mij: we komen snel tot de kern en kunnen blokkades helen. We hoeven niet echt op ontdekkingsreis en ik ‘weet’ welke behandelingsmethode het beste past.

De buitenwereld, daar was ik bang voor.
Daar durf ik niet mezelf te zijn, mezelf voor te stellen en ik draai er om heen als men vraagt wat ik doe. Dan geef ik een vaag antwoord en richt me weer op hen.
Ik houd nu eenmaal van diepgaande gesprekken en diepgaande relaties. Ik kan niets met kletspraatjes, dan ben ik snel uitgepraat. Weet ik niet wat ik wil zeggen maar als de ander resoneert dan ga ik los. Ik heb interesse in de ander en zoek raakvlakken. Ik tast af wat de ander weet over bewustzijn, en haak er op aan. Ik ben dan helemaal mezelf.

Na de Foundation (de vierdaagse training van Access Consciousness) voelt het alsof 2 werelden waar ik in geleefd heb de afgelopen jaren, over elkaar worden geschoven. Ik erken mezelf en ik erken ook mijn gaves. Het hoort bij mij en het is wie ik ben. Wat is er nu nog allemaal mogelijk?

Het lijkt nu helemaal niets meer uit te maken. Ik doe wat ik doe en de manier waarop ik dit doe is voor iedereen anders. Of ik dit nu innerlijk weet of ik met mijn handen en energie mensen help of via coaching. Het maakt helemaal niet uit!

Als mensen écht verandering willen in hun leven kunnen ze bij mij terecht.
Of dit op emotioneel, mentaal of fysiek vlak is, of een combi is, het maakt niet uit. Ik kijk naar de persoon, ik kijk naar het thema en wat we doen, wat ik zeg is volledig afgestemd. Daar hoef ik niet over na te denken.
Omdat mijn klanten écht verandering willen, kan ik het maximale uit hen halen: een geweldige co-creatie!

De laatste weerstand in dit proces is door de storm uit mijn systeem gewaaid en ik kan nu zeggen: 


Hier ben ik!
Ik ben Edith
Ik help mensen bij een transformatieproces; Een verandering in hun leven op welk vlak dan ook.

 

En ik ben klaar voor de buitenwereld.
Ik ben klaar voor JOU!!

Wil je hier meer over weten? Bel 06-24812668 of mail info@edithhelwegen.nl me.