Ja, ik ben een Medium
Ja, ik ben een paragnoste
Ik ben heldervoelend
Ik ben helderwetend
Ik ben helderziend
Ik ben helderhorend
 
Nee, ik heb er geen specifieke opleiding voor gehad maar ik ben er ongelooflijk goed in. Ik verbaas me elke keer weer hoe ik het bij het rechte eind heb. Hoe ik de vinger op de zere plek leg. Hoe ik weet wat er speelt terwijl ik die persoon nog nooit gezien heb en niet ken.
Ik weet precies wat er speelt als ik een foto van iemand zie.
Voor de duidelijkheid: ik doe dit alleen als ik toestemming heb van deze persoon.
 
Ik ben de afgelopen maanden stiekem als medium en paragnost aan het werk geweest, via een spirituele hulplijn. Bijna niemand weet het. Degene die het wel weten, moedigen me aan om hier meer mee te doen.
 
Ik huil terwijl ik dit schrijf. Ik durf het niet naar buiten te brengen. Bang voor wat anderen hiervan vinden.
 
Ik vind het enorm leuk om te doen. Ik krijg er energie van. Ik kan nog veel meer dan dingen zien, voelen, horen en weten.
Ik kan er ook meteen iets mee doen door middel van energetisch werk.
 
Ik krijg de laatste weken signalen dat ik nog meer mezelf mag zijn en ik begreep het eerst niet. Ik dacht elke keer: ik ben mezelf. Maar dit deel van mezelf ontken ik nog. Ik schaam me er voor. Ik weet niet wat ik moet doen met al deze gevoelens. En dus kom ik hier mee naar buiten. Hoe ongemakkelijk ik dit ook vind.
 
Ik vertel iedereen dat je puur jezelf moet zijn. Practice what you preach en dat zal ik zelf ook moeten doen. Ik kan het niet meer verstoppen. Ik wil er ook niet meer stiekem over doen. Ik kom er mee uit de kast. Ik wil eerlijk zijn ten opzichte van jou en ten opzichte van mezelf.
 
Ik ben er echt heel goed in.
 
Ik wil er meer mee. Ik wil hier meer mensen mee helpen want het is voor mij zo simpel, zo makkelijk, zo normaal als ik me intune op de ander.
 
Ik start met een mini spiritueel consult dat ik een Reading noem. Een sessie van 30 minuten die via de telefoon plaatsvindt. Een sessie waarin ik met een korte vraag van jou aan de slag ga. Het gaat om vragen zoals het maken van keuzes, levensvragen die je hebt met betrekking tot jezelf, werk, financiën, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit (HSP), je intuïtie en/of blokkades die je wilt doorbreken. Of wil je contact maken met een overleden familielid of partner?
 
Ik help jou graag. Je kunt zelf je sessie inplannen via een online systeem.

Ik heb interesse in een Reading