Het proces van de afgelopen weken brengt me nog meer in verbinding met mezelf. Het laat me de dingen volop zien die ik tot nu toe gekozen heb:
√ vechten tegen mezelf
√ lijden
√ mezelf veroordelen
√ mezelf bestraffen
√ mezelf tegenhouden
√ op de rem trappen
√ mezelf keer op keer moeten bewijzen
√ gedachten als: ik kan het niet, ik kan mezelf niet veranderen, ik kan dit veranderingspoces niet aan, en vooral:
ik kan de ander overal mee helpen en mezelf niet. 

Dit alles gebeurt om me hier bewust van te maken, om me bewust te maken van de keuzes die ik maak. Gedachtes die er zijn, diepe overtuigingen die verstopt zaten en nu in alle hevigheid zichzelf laten zien. Ik kan je vertellen dat dit niet fijn is. Het brengt frustratie, onmacht, boosheid en vooral dankbaarheid met zich mee. Dankbaar dat dit gebeurt, dankbaar voor deze verandering, dankbaar dat mijn lichaam signalen aangeeft met spierpijn, verkramping, een hoofdwond, een kneuzing.
Ik mag er met liefde naar kijken. Dit proces is pittig en heel mooi.

Elke dag opnieuw ga ik verder in dit proces. Mag ik leren om meer te ontvangen, mag ik zien en erkennen dat er vooruitgang is. Stapje voor stapje. Soms is er een pas op de plaats nodig en dat is ook ok. Stilstaan is niet altijd achteruitgang
Dingen moeten integreren, moeten op hun plaats vallen want als je er overheen stapt en verder gaat, blijft het niet plakken en blijven de thema’s in je leven komen om jou te laten zien dat er nog iets mee moet gebeuren.
Ik neem veel rust, meer tijd voor mezelf en vraag mijn lichaam wat het nodig heeft.

Dit hele proces heeft als doel: onvoorwaardelijke liefde voor mezelf.
En daarnaast: de leiding mogen ontvangen, voelen dat ik gedragen word, ontvangen van wat ik hier mag doen op deze aarde want dit gaat VEEL verder dan dat wat ik nu doe. En dat gaat al heel diep bij de ander. Het ontvouwt zich langzaam.
Ik creëer op de achtergrond een groepstraject voor ondernemers ‘the goddess process”
Ik creëer een yoni-healing, meditatieavonden en/of programma. Alles om jou mee te nemen naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, naar meer bewustzijn, naar innerlijke vrijheid, naar ontwikkeling, naar meer gemak en naar meer mogen ontvangen en dat wat jij hier mag neerzetten in dit leven.

Mijn proces wordt geleidt door Maria Magdalena en Isis. 2 krachtige vrouwen die me helpen in de vrouwelijkheid, met het donker in mezelf te omarmen en dat wat er van me gevraagd wordt. Ik mag mijn controle loslaten, ook al weet ik totaal niet wat er dan gebeurt. Ze zijn er voor me en ze nodigen me elke keer uit naar een stap verder. Het is zo mooi dat ik dit niet alleen hoef te doen. Hier is moed en durf voor nodig. Soms heb ik die en soms ook niet. Ook op die momenten dat ik het niet durf of de moed er niet voor heb dat ik onvoorwaardelijk van mezelf blijf houden. In plaats van wat ik eerder deed om mezelf te veroordelen, te bestraffen en hard voor mezelf zijn.

Tegelijkertijd roept Aartsengel Uriel, de engel die je in contact brengt met je innerlijke wijsheid. Ik heb 2 jaar geleden een online programma met hem mogen maken, met boodschappen, healing en meditaties. Ik mag dit programma opnieuw aanbieden, vindt AA Uriel. Omdat het je in deze tijd van chaos je helpt naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, naar jouw missie hier op aarde en naar meer inzichten. Het brengt je de diepte in. Het laat het licht (weer) schijnen in jou.

Het programma “Light your Fire” is zo waardevol en AA Uriel vindt dit een geschikt moment om je een steentje in de rug te geven met dit programma in verband met alle veranderingen die er bij jou en op de aarde plaatsvinden.

Dit online programma biedt 14 boodschappen die je kunt luisteren, kunt ervaren, binnen kunt laten komen om jou nog meer in verbinding te brengen met jouw ware ziel. 

Ze nemen je mee op energetisch niveau, om je wakker te maken of wakker te schudden om nu echt te doen waarvoor je geboren bent. Je nergens meer achter te verschuilen, je oordelen loslaten en de stap te nemen uit de comfortzone. Hiertoe daagt dit programma je dan ook uit.

Deze boodschappen zetten je aan het denken. Ze maken iets in je los. Ze helpen je om antwoorden en inzicht te krijgen in het pad dat jij, als lichtwerker mag bewandelen. Ze dagen je uit om de volgende stap te zetten. Ze geven inzicht in je blokkades.
Je versterkt je relatie met jouw innerlijke wijsheid, waardoor je je intuïtie versterkt.

De ene oefening is licht, de andere neemt je mee in diepe ontspanning waardoor je op energetisch niveau aan het werk gaat.
In een aantal visualisaties zit mijn healingenergie die jou net dat beetje extra energie geeft dat je nodig hebt, als je dit wilt ontvangen.

Een bijkomend voorbeeld is dat je een moment voor jezelf hebt tijdens de zomer, zodat je tot rust kunt komen, even je hoofd leegmaken en je weer opladen om verder te gaan of juist te kunnen slapen.

Ben jij bereidt om de moed en de durf te hebben om jouw licht te laten schijnen? 

Het programma kost normaal €147,- .
Ik bied het je nu aan voor slechts € 57,- incl BTW

Alle informatie over dit online programma van AA Uriel en hoe je dit kunt aanschaffen 

PS: de mensen die toegang hebben tot mijn gehele online omgeving van The Spirit School hebben automatisch toegang tot dit programma.

Heb je hier vragen over? Stuur gerust een mail: edith@edithhelwegen.nl