Ik mocht vandaag een reading geven aan een onderneemster. Haar vraag was: Ik wil me richten op wat ik WEL wil en kiezen voor vertrouwen. Dat lukt me wel. Hoe blijf ik nu in dit gevoel of deze energie? Wat heb ik nodig/ kan ik nog meer ”doen” maar dan geen acties, meer vanuit energie. Hoe hou ik dit dan vast?

Wellicht een vraag die jij herkent. Ik stemde af op haar energie en schreef het volgende:
(ik heb de vraag en tekst iets aangepast ivm de privacy en om het bericht leesbaar te maken)

Ben je bereidt om alles te verliezen wat je hebt, als je je focust op jouw eigen geluk?
Het lijkt alsof je bezig bent om thuis de boel ‘onder controle” te houden vanuit weerstand, zodat je jezelf wegcijfert. Of de situatie ‘thuis’ gebruikt als excuus om niet te hoeven focussen op jezelf en je onderneming.

Je kunt de energie niet vasthouden maar er welk elke keer naar terugkeren. Het innerlijk weten mag worden versterkt. Je mag het Universum vragen om de dingen die je op jouw pad wilt laten komen.

Je bent in een vorig leven ooit misleid geworden en daardoor is het vertrouwen weg. Ik zie het beeld van een koningin, iemand die de macht had en daarin ben je ontzettend teleurgesteld, geraakt en misleid door mensen die je hebt vertrouwen. Het lijkt alsof je in die energie elke keer terug zakt.

Je kunt je huidige klanten echt vertrouwen. Stel je hart en jouw lichaam er helemaal voor open. Houd onvoorwaardelijk van ze. Kun jij onvoorwaardelijk van jouw klanten houden?

Je stopt het proces (de lichte energie) omdat je vindt dat je genoeg gekregen hebt en dan gooi je de deur weer dicht.  Uit ongeloof dat het zo makkelijk gaat en zo licht voelt.
Hoeveel gun jij jezelf
Hoeveel gemak gun jij jezelf?
Hoeveel klanten gun jij jezelf
Hoeveel geld gun jij jezelf?

Wat is jouw grootste angst? Het lijkt alsof dit jouw eigen creatiekracht is. Jij kunt alles creëren wat jij wil. Kun je dit ook toelaten?

Je hoeft niet hard te werken. Je gebruikt jouw energie en tijd om alles tegen te houden. Ga in de energie van ZIJN, ga in deze energie die nu zo licht voor je voelt. Je bent bezig met: Wat als het dadelijk weer fout gaat. Hierdoor trek je een conclusie dat het fout gaat waardoor je creëert dat het fout gaat. En jezelf hierin vast zet.

Je laat geen mogelijkheid open om deze lichte energie er te laten zijn en deze te laten blijven. Om deze te blijven ontvangen. Wat als je geniet, dankbaar bent voor dit moment, voor deze energie in het hier en nu. Waar je liefde en dankbaarheid voelt. Waar er vertrouwen is en je nog meer kunt ontvangen.

Het Universum wil je ALLES geven!
Kun jij het ontvangen?

Een mooie boodschap en elke reading is anders. Dit was een reading met veel woorden en weinig beelden. Vaak krijg ik beelden uit vorige levens te zien waar thema’s zich aandienen die jou in dit leven tegenhouden om de stappen te zetten. Net zoals tijdens deze reading: in een vorig leven is deze dame misleid waardoor ze weinig vertrouwen heeft in de ander (in dit geval: Klanten en het Universum) Dit houdt haar tegen om te kunnen ontvangen van haar klanten en dat wat het Universum haar wil geven. Ze vecht met al haar energie om dit tegen te houden, vanuit wantrouwen. Door dit stuk te helen zal ze stoppen met vechten en steeds meer kunnen toelaten en ontvangen.
Wat is er dan nog meer mogelijk?

Het is goed om thema’s zoals deze te helen, bijvoorbeeld middels een healingsessie. De energie van de persoon die jij was in een vorig leven, kan worden terug gegeven. Jij bent daarna vrij van ballast die jou tegenhoudt. Er kan iets nieuws ontstaan en gekozen worden wat nu beter bij je past.

Er zijn meerdere mogelijkheden om thema’s zoals deze te healen.
Laat me weten als je interesse hebt en met jouw thema of thema’s aan de slag wilt gaan.

[maxbutton id=”33″ ]