Ik ervaarde vanochtend druk.
Druk op mijn schouders, druk om te presteren, druk om geld te verdienen, druk om mezelf op te jagen, druk om succesvol te zijn, druk om mijn business te runnen, druk om zichtbaar te zijn op social media.

Welke druk herken jij bij jezelf?

Het is niet mijn druk. Ik ervaar het en ik vind het interessant. Ik ben dan ook heel benieuwd wat die druk voor jou gaat creëren.

Ik ken de druk van vroeger. Alle druk die ik hierboven heb beschreven. Ik heb het gedaan, ik heb het gekozen en het heeft me niets opgeleverd dan stress en nog meer druk. Een oud patroon van hard werken en maar doorgaan. Daar kies ik niet meer voor.

Ik ga vanochtend dan ook niet meer mee in deze druk.

 

Ik stel vragen:

Wat hebben mijn lijf en ik nodig vandaag?
Wat wil ik graag doen?
Waar word ik blij van?

Wat als je vandaag kiest voor plezier in plaats van voor druk?
Merk je het verschil in energie?
Wat kies jij vandaag?

Plezier en genieten zijn mijn drijfveren. Doen waar ik blij van word en de rest komt vanzelf. Te kiezen om hier volledig op te vertrouwen en hier in te ontspannen is het grootste cadeau wat ik me dit jaar heb gegeven. Het is mijn manier van leven geworden. Ik ben zo blij met deze keuze.

Hoe zou het voor je zijn om op jouw manier te leven en te werken?
Jij bent uniek
Je weet dat je anders bent dan de anderen.
Je past niet in het hokje ‘normaal’, ook al doe je nog zo vaak je best om hier in te passen 😉
Je past niet in programma’s met een stappenplan om je leven en je business te creëren.

Ik heb voor deze programma’s zoveel ‘les’geld betaald. Tot ik besloot mijn eigen weg te kiezen en te kiezen voor waar ik blij van word, voor wat me energie geeft. Om op mijn manier mijn leven en business te creëren. En dat gaat met veel meer gemak en plezier.

Je creëert immers jouw leven voor jezelf, niet voor de ander.
Dus laat de meningen en oordelen van de ander los. Daar hoef je niets mee te doen en je al zeker niet door te laten beïnvloeden.

 

Wat als je elke keer weer opnieuw kiest voor wat goed/licht voor jou voelt in plaats van jezelf onder druk te zetten en te pushen?

Dat is waar het groepstraject ‘The Goddess Process’ over gaat: jezelf ontdekken, jezelf zijn en jouw energie uitstralen.
In jouw uniek-zijn en op jouw manier je leven en je business creëren.

Wil je meer informatie over dit jaartraject?
Stuur me  een mail: info@edithhelwegen.nl

 

Liefs,