Ik heb al een paar dagen vrij en ondertussen lees ik veel, schrijf ik af en toe en luister ik audio’s of livestreams. De tools van Access Consciousness spreken me zo aan. Het maakt me licht, het zorgt ervoor dat ik me veel vrijer voel. Dat ik elke keer meer ruimte inneem. Dat ik mag creëren wat ik wil. Dat ik mag ontvangen wat ik wil en dat ik daar alleen maar voor hoef te kiezen door de (lichte) energie te volgen.
Waar ik eerder nog een beetje verhult heb dat ik deze tools in mijn half jaar programma ga gebruiken ga ik hier nu heel duidelijk in zijn. In de eerste module over ‘bewustzijn’ kom ik er niet onder uit om deze tools te gebruiken. Ik wil er ook niet onderuit komen want deze tools zijn fantastisch om meer bewustzijn te ontwikkelen en dat is precies wat we in deze eerste module gaan doen.

Ik ga in de eerste online masterclass deze tools aan jou uitleggen zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Het heeft me zo de ogen geopend. het laat me zien wie ik echt ben en ik ben er zo enthousiast over dat ik niet kan stoppen met schrijven/praten over deze tools.

Dit programma inclusief deze tools gaat jouw leven veranderen!
Dit programma gaat jou laten zijn wie je werkelijk bent en wil zijn!
Dit programma laat jou het leven creëren dat jij wilt creëren!
Het leven waar jij naar verlangt

Ik ga jou stap voor stap meenemen om alles in ‘verbinding’ te stellen om te creëren, te ontvangen, om te ZIJN

Dat houdt niet in dat je pas over 6 maanden gaat ontvangen. Vanaf het eerste moment gaan er dingen veranderen en gaat jouw leven er anders uitzien.
Vanaf het eerste moment ga jij je lichter voelen, ga jij flow creëren en zul je merken hoe makkelijk dit gaat. Omdat je er voor kiest!

Dat is wat je nooit gedaan hebt. Je hebt het buiten je gezocht en je hebt laten kiezen maar je hebt nooit zelf bewust gekozen.

Bewust kiezen is kiezen voor lichtheid. Bewust kiezen is de energie volgen en je overgeven aan de energie van het Universum. Kies jij voor licht of voor zwaar?

Licht is de waarheid
Zwaar is een leugen

Morgen is het 1 januari.
Ik wil je uitdagen om vanaf vandaag of in elk geval vanaf morgen alleen maar te kiezen voor licht. Omdat zwaar een leugen is. Zwaar wordt in je hoofd ingeprent. Zwaar ontstaat door jouw innerlijke criticus en al je ego-stemmen. Zij spreken niet de waarheid. Zij maken het je zwaar.
Je kunt elk moment weer opnieuw kiezen als de keuze niet juist blijkt.
Nee, daar zijn we niet mee opgevoed. We zijn opgevoed met: als we iets kiezen dan houden we hier aan vast! Wie zegt dat dit de waarheid is? Wie zegt dat je niet van baan, van auto, van onderneming, van hobby, van huis, van (woon)plek, van partner mag veranderen?

Voel je de energie in je stromen als je dit leest? De energie van verwondering? De energie van lichtheid? Voel je dat er meer ruimte ontstaat? Daar had je nog nooit aan gedacht, dat dit ook anders kan zijn. Je hebt gewoon aangenomen dat dit zo is. Zo is dit met meer dingen. Want als dit al geen vaststaand feit is, zijn vast meer dingen in jouw leven geen vaststaand feit maar dingen waar je daadwerkelijk over en voor kunt kiezen.

Zo is er de laatste maanden bij mij zoveel verschoven. Zoveel ruimte is er ontstaan. Ruimte waarin ik mag zijn zoals ik ben. Ruimte om anders te zijn. Ruimte om te creëren. Ruimte om te ontvangen. Ruimte om lief te hebben. Ruimte om de dingen op een andere manier te bekijken en vooral te voelen.

ja, daar is mijn leven van op zijn kop gaan staan.
ja, soms weet ik niet waar dit eindigt. Dat laat ik dan ook volkomen los. Als ik de energie van lichtheid volg, weet ik dat ik een leven creëren waarvan ik nooit had kunnen denken dat dit mijn leven zou kunnen zijn. Omdat mijn hoofd het niet bedacht heeft. Je hoofd weet alleen wat het kent. Alle oneindige mogelijkheden kent je hoofd niet en zal dit ook niet kiezen of bedenken.

Jij bent een oneindig wezen.
Je kunt je leven ook als oneindig zien. Niet in de zin van tijd maar wel in de zin van mogelijkheden.
Je hebt oneindig veel mogelijkheden.
Ik vetrouw hier volledig op
Ik voel deze connectie met mezelf heel sterk
Ik voel de verbinding met mezelf nog meer
en laat de rest gaan
laat de rest wat me niet meer dient los
Ik blijf over met heel veel ruimte en energie

Hoe zou het zijn om jouw leven te creëren vanuit lichtheid?

[maxbutton id=”111″ ]

PS: vandaag is de laatste dag dat je met EXTRA KORTING kunt deelnemen aan het Online Goddess Programma ‘in verbinding met jezelf’. Alleen aanmelden is voldoende omdat er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Daarna volgt de betaling pas.