Ik volgde afgelopen weekend een 3 daagse Body Class van Access Consciousness.
3 dagen lichaamswerk. Het laten lopen van lichaamsprocessen die je ondersteunen om los te laten, meer te kunnen ontvangen en nog meer jezelf te mogen zijn. 

Het begint langzaam in te dalen wat er dit weekend gebeurt is.
Er zijn veel beperkende overtuigingen en oordelen los gelaten.
Er is oude shit los gelaten (die überhaupt nooit van mij is geweest maar wat ik wel heb gedragen)

Er is verandering op de gebieden: tijd, eten, geld.
Ik ben S P A C E
Er is meer ontspanning in mijn lichaam.
Er zijn inzichten over: ik ben anders, ik maak andere keuzes in mijn leven, dit wordt niet altijd begrepen door mensen in mijn omgeving en dat maakt niet uit. Ik ga door met het creëren van mijn leven, zoals het voor mij werkt. Ik ben niet meer te stoppen!

Mijn capaciteiten, die me steeds duidelijker worden, zet ik in voor mezelf en mijn klanten. Ik zie de waarde die ik bied, ik zie wat dit voor mijn klanten brengt: meer gemak, kunnen sparren met iemand die los staat van de onderneming, meer geld, groei, meer zichtbaarheid.

Ik ben nog meer MIJ.

Hoe zou het voor jou zijn om meer JOU te kunnen zijn?


Ik heb een aantal tips voor je:

1: Maak tijd om meer verbinding met jezelf te maken. Dit doe je door de dingen te doen waar je blij van word. Maak 1 uur per dag tijd vrij voor jezelf. Dat is niet egoistisch, dat is goed zorgen voor jezelf.

2: Lichaamswerk helpt om dingen op een dieper niveau los te laten. Het is meer gemak voor jezelf, je hoeft er minder over te praten, je hoeft niet terug te gaan naar het verleden of de situaties waar het om gaat. Je lichaam doet het werk, je hoeft zelf niets te doen als de behandeling te ontvangen.

3: Stel vragen in plaats van antwoorden met je hoofd te bedenken. Je kunt vragen stellen zoals:
Hoe wordt het beter dan dit?
Wat is er nog meer mogelijk?
Wat hebben ik en mijn lichaam nu nodig?
Wat zie ik nog niet dat als ik het wel zou zien het mijn leven verandert?
Wat vermijd ik hier dat als ik het niet zou vermijden, het mijn leven meer gemak zou geven?
Is dit gevoel, emotie, klacht, gedachte, patroon van mij of heb ik het overgenomen van iemand anders?

4: Hoe wil je dat jouw leven er uit ziet?
We weten vaak wat we niet willen en we weten niet zo goed wat we wel willen in ons leven. Juist door het weten wat we niet meer willen, ontdek je wat je wel wilt, waar je naar verlangt, wat je graag anders zou zien.

Ik hoor graag van je wat deze tips je gebracht hebben.

Heb je behoefte om hier dieper mee aan de slag te gaan?
Boek een Access Bars Sessie (lichaamswerk)
Boek een Sparring Sessie

Liefs,
Edith