Hoeveel conclusie, definitie creëer jij waarmee je alles vastzet en er niets anders meer mogelijk is?

Ik poetste gistermiddag mijn keukenkastjes. Oude energie eruit en nieuwe energie er in. Ruimte makend. Ik luisterde naar carnavalsmuziek. Ja, in Limburg gaat het over 4 weken los en ik moet er even inkomen 😉

In een liedje werd de zin gezongen: Beter gaat het niet worden (maar dan in het limburgs: béter goan veer het niet kriege)
Daarmee wordt dus een conclusie getrokken dat het nooit meer leuker of beter wordt dan dat moment. Is dit waar? Je weet het niet. Door dit te zeggen, gaat dit inderdaad niet meer gebeuren. Als het fantastisch is op een moment, kun je altijd vragen: hoe wordt het nog beter dan dit?

Net zoals ze vaak zeggen bij een bruiloft: de mooiste dag van je leven
Daarmee krijg je dus nooit meer een mooiere dag! Dat zou toch zonde zijn! Dan zou ik op mijn 33e, toen ik trouwde, de mooiste dag van mijn leven hebben gehad en daarna nooit meer. Gelukkig heb ik dat toen niet gezegd of gedacht.

Ook wanneer je denkt dat het niet leuker kan, blijf open staan voor nog meer mogelijkheden.
Sta open voor:
nog meer,
nog leuker,
nog beter,
nog meer geweldig
en voor alles  waar je naar verlangt.

Blijf vragen stellen: 
Ik heb het idee dat ik dit al heeeeeeeeeel vaak heb gezegd en geschreven. Ik blijf het doen 🙂 Stel vragen, dat levert meer mogelijkheden en kansen op in plaats van in je hoofd naar antwoorden en oplossingen te zoeken. Het kan écht nóg beter worden.

Hoe wordt het (nog) beter dan dit?
Wat is er nog meer mogelijk?

Vraag jezelf ook af: kan ik nog meer ontvangen?
Als je zelf vindt dat je genoeg hebt ontvangen zal het niet beter worden
Als je alles in het werk stelt om niet te hoeven ontvangen omdat er dan een kans bestaat om gekwetst te worden, zul je niet meer ontvangen.
Als je weerstand gebruikt om tegen te houden waar je naar verlangt, kost dit heel veel energie
Als je besluit dat het niet leuker gaat worden, zal het niet leuker worden

Hoeveel meer kun jij ontvangen?
Hoeveel meer mag jij van jezelf ontvangen?
Hoeveel meer gun jij jezelf?

Het heeft alles te maken met de waarde en de liefde die je voor jezelf voelt. 
Jij bent het zo waard om hier op aarde te zijn
Jij bent het zo waard om te doen waar je blij van wordt
Jij bent het zo waard om alles te ontvangen wat je maar wilt ontvangen

En ja, waarschijnlijk komt je innerlijke criticus naar boven. Die vindt waarschijnlijk dat je hier iets voor moet doen, hard voor moet werken, die vergelijkt je met de ander. De ander die het beter doet of de ander die het erger heeft dan jij.

Wat als je het waard bent om jou, om jouw energie? 
Dat heb ik moeten leren. Ik mocht niet ontvangen, ik was het niet waard, ik dacht dat er allemaal voorwaarden aan verbonden waren, dat ik het niet verdiende. Door te werken aan mijn mindset en te voelen dat ik het waard ben om alles te creeren, om te mogen zijn zoals ik ben, om te doen waarvoor ik hier op aarde ben. En vooral op mijn manier te mogen leven en ondernemen.

Gewoon door mijn energie te zijn en deze uit te stralen

Dat voelt zoveel lichter dan het harde werken om toch maar iets toe te laten. Mezelf meer gunnen, elke keer weer de weerstand voelen en deze loslaten, elke keer een stapje verder in toelating en ontvangen. Elke keer weer meer vrijheid ervaren
Elk keer weer meer in verbinding met mezelf

Er is nog zoveel meer mogelijk. Dat voel ik. Dat doe ik door steeds meer bewust te zijn van mijn gedachten, mijn gevoelens en emoties. Door in verbinding te zijn met mezelf en mijn lichaam. Door regelmatig BARS-sessies en bodyprocessen te ontvangen. En te doen wat het Universum me aanreikt.

Hoe zou het voor je zijn om alles te mogen ontvangen door te zijn wie je werkelijk bent?

Ik heb speciaal voor jou een traject samengesteld met een combinatie van healing en coaching om jou te laten thuiskomen bij jezelf. De combinatie van healing en coaching versterkt het proces. Dit kan online of in mijn praktijk.

Werken op een energetisch level, waar je niet hoeft na te denken of te praten, en daarnaast de coaching om jouw bewustzijn te laten groeien zorgt ervoor dat je het allemaal niet zelf hoeft uit te zoeken.
Je hebt een backup, iemand die je begeleidt op het moment dat jij het nodig hebt.

Is het tijd voor jou om te kiezen voor vrijheid?

Het traject ‘thuiskomen bij jezelf” waardoor: 
– je bewustzijn zich nog meer ontwikkelt
– je leert om te gaan met datgene je steeds beter waarneemt
– je steeds meer jezelf mag zijn
– je een basis creëert van veiligheid en geborgenheid bij jezelf
– je weer in verbinding bent met jezelf
– je meer vrijheid ervaart
– je loslaat wat jou niet meer dient
– je meer kunt ontvangen
– je nog beter voor jezelf zorgt
– je jouw gaves en capaciteiten erkent
– je leert om steeds meer mogelijkheden te zien
– je leert te vertrouwen op jouw innerlijk weten
– je leert om vragen te stellen ipv de antwoorden/oplossingen met je hoofd te bedenken

Wat houdt het traject precies in:
√ 6 sessies van 2,5 – 3 uur wat een combinatie is van een bodyproces/BARS-sessie en coaching
√ Tijdens elke sessie ontvang je van mij een reading waardoor we sneller tot de kern van jouw problematiek komen.
√ Onbeperkt email-contact gedurende dit traject ter waarde van onbetaalbaar. En dit is zo waardevol als je hier ook echt gebruik van maakt tussen de sessies door.
Trajectduur: 4-5 maanden

Bonussen:
1: een jaar lang toegang tot The Spirit School, een online omgeving met online programma’s, visualisaties, ebooks, online trainingen, webinars en masterclasses twv > € 5000,-

2: je ontvangt een 10 ml roller essentiële olie die op jou is afgestemd en je zal ondersteunen in jouw proces om thuis te komen bij jezelf.

Er is slechts plek voor 5 vrouwen. Heb je interesse en wil je meer informatie? Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl