Het thema ‘loyaal zijn aan de ander’ kwam de laatste weken naar boven. 
Ik stelde vragen om mij hier meer informatie over te geven.
Die informatie kwam maar was ook zeer confronterend.

Loyaal zijn aan de ander bracht me in situaties waarin ik me in bochten moest wringen en ik werd meegenomen in energieen van de ander (zoals controle, stress, paniek, verborgen agenda’s). Ik werd me bewust van deze energieen en ik werd er niet blij van.
Ik wilde het liefst hard wegrennen maar dat is niet mijn stijl. Ik ben een doorzetter en bleef in de vraag; welke energie, welke ruimte en welk bewustzijn kan ik hier zijn? Wat gaat meer creëren voor deze opdracht? De opdracht staat centraal, niet de ander en ik ook niet.

Loyaal zijn heeft te maken met het gekozen worden. 
Dat herken ik wel. Ik wacht tot ik word uitgekozen. Ik wacht tot de ander mij vraagt. Ik wacht tot de ander mij gevonden heeft. Ik wacht op ………
In die afwachtende houding geef je de regie uit handen en laat je de buitenwereld bepalen hoe jouw leven er uitziet. Dan kan het zijn dat jouw leven er totaal anders uitziet dan je graag zou willen.

Een ander onderdeel van loyaliteit is dat je verlangt naar de waardering van de ander. 
Je geeft de ander al de regie in handen en wil ook nog dat de ander jouw valideert.

Oeps!!

Waar blijf jij dan?

Hoe zou het zijn om je eigen keuze hierin te maken? 
De programmering van gekozen worden, de uitverkorene te zijn, de waardering van de ander nodig hebben, onthoud je van het maken van je eigen keuze. 
Wat als je ‘ja’ kunt zeggen vanuit die eigen keuze?
Wat als je ‘nee’ kunt zeggen zonder hier een heel verhaal van te maken in je hoofd, zonder het uit te hoeven leggen en zonder oordelen naar jezelf toe? 
In beide gevallen neem je de regie in eigen handen.

Is het nu de tijd om loyaal te zijn aan JOU? 

‘Generate your Life’ is een programma van 12 weken waarin je dit soort programmeringen gaat ontdekken waardoor je andere keuzes kunt maken om de regie in eigen handen te nemen en vervolgens het leven kunt genereren wat je voor ogen hebt. Je blijft trouw aan jezelf en je waardeert jezelf.

Je gaat:
– Patronen herkennen, erkennen en loslaten
– Andere keuzes maken waardoor je iets totaal anders creëert.
– Jezelf waarderen om wie je bent, niet om wat je doet
– Je eigen rug hebben
– Leren om meer te ontvangen op alle gebieden van jouw leven
– Jouw capaciteiten inzetten waardoor je meer ease, joy en glory creëert.
– Jouw lichaam meenemen in jouw creaties
– Te ZIJN, te vertrouwen, te ontvangen en de energie te volgen in plaats van te doen, te forceren, te vechten tegen jezelf.