Ik deelde gisteren een artikel over de energie van de komende week. Niet iets wat ik regelmatig doe maar deze sprong er voor mij uit.
Het ging namelijk over relaties en met name over de relatie met jezelf.

Hoe is jouw relatie met jezelf?
Zou jij je allerbeste vriendin kunnen zijn?

Ik kreeg een aantal (prive)-reacties op mijn bericht en eentje hiervan was de vraag hoe je diepe pijn en verdriet kunt loslaten omdat dit niet meer bijdraagt aan het huidige leven.

Daar gaat mijn hart van open! Dit is waar ik anderen graag bij wil helpen.
Degenen die voelen dat ze oude pijn en verdriet met zich meedragen en inzien dat dit niet meer bijdraagt.
Hoe wordt het nog beter dan dit?

Ik wilde meteen als reactie schrijven: kom bij mij een healingsessie doen!
Deze sessie is namelijk uitermate geschikt om oude pijn en verdriet los te laten.

Ik durfde dit niet als reactie te schrijven: Mijn innerlijke criticus die schreeuwt ‘je maakt reclame voor jezelf! Dat kun je niet maken!’

Dat wil ik bij deze toch doen. Ik luister niet naar mijn innerlijke criticus. Door de reactie van deze dame, werd er iets in mij geraakt om te vertellen hoe GEWELDIG zo’n healingsessie voor jou kan zijn.
Ik weet dat mijn healingsessies hierbij helpen.
Ik weet hoe helend ze zijn
Ik weet dat je hierdoor loslaat wat je niet meer dient
Ik weet dit omdat ik dit zelf heb ervaren
Ik weet dit omdat ik dit terug hoor van mijn klanten

Ik weet dat wanneer je dit in je eentje probeert los te laten, dit niet werkt. Oude pijn en oud verdriet laat je niet los door er over te denken, te schrijven en te praten. Je blijft in rondjes draaien. Er zijn blinde vlekken en je ruimte wordt hierdoor steeds kleiner. Deze oude gevoelens en emoties zijn inmiddels zo verbonden met jouw lichaam, met al jouw cellen dat dit niet makkelijk zelf te doen is.

Daarom is een healingsessie op energetisch vlak een van de geweldige manieren. Het wordt los gelaten op een dieper niveau, zonder dat je hiervoor hoeft na te denken en er over hoeft te praten.
Ik maak contact met jouw lichaam en vraag aan het lichaam wat het los wil laten en samen laten we los wat nodig is. Het is zo mooi om met het lichaam te communiceren. Het lichaam wilt meestal los laten terwijl je hoofd dit niet wil:
bang om de controle te verliezen
bang om niet te weten wat er daarna gebeurt
bang om het overzicht kwijt te raken
bang om de volgende stap(pen) niet te weten
etc etc
En daardoor houd je het oude patroon in stand en laat je ook niet los wat je niet meer dient.

Ik blijf het moeilijk vinden om precies uit te leggen wat er gebeurt en hoe deze sessie er voor jou uitziet. Ik weet het gewoon niet omdat elke sessie anders is en ook voor elke persoon verschilt. Het enige wat ik nog kan toevoegen is dat jij niets hoeft te doen tijdens de sessie dan alleen maar te liggen en te ontvangen. Jouw lichaam daarentegen is hard aan het werk.
Gun jezelf en jouw lichaam een healingsessie
Gun het jezelf om los te laten
Gun het jezelf om afscheid te nemen van dat wat jou niet meer dient
Gun het jezelf om deze healing te ontvangen
Het kan alleen maar beter worden

Ik vind een healingsessie nog steeds een van de mooiste cadeaus om jezelf te laten zien hoeveel je van jezelf houdt. Het doet de relatie met jezelf enorm goed.

Een healingsessie = zelfliefde
Een healingsessie = het jezelf waard vinden om nog meer jezelf te mogen zijn
Een healingsessie = laten zien aan je lichaam dat het er mag zijn
Een healingsessie = jezelf een cadeau geven
Een healingsessie = jezelf laten zien hoe veel je van jezelf houdt
Een healingsessie = jezelf vrijheid gunnen
Een healingsessie = nog meer leren en mogen ontvangen

 

[maxbutton id=”122″ ]