Woensdagavond kwam ik thuis van een paar dagen teamcoaching in Oostenrijk. Gesloopt en van de andere kant ook vol vuur!
Mijn vuur was weer aangewakkerd en dat had ik nodig. 
Nieuwe ideeën, aanpassingen in mijn business, een andere manier van denken over business en vooral die ‘liefdevolle’ en krachtige schop onder mijn kont!

Gisterochtend was het chaos in mijn hoofd.
Het is stil om me heen na 4 dagen met 8 dames op stap te zijn geweest. Woensdag verlangde ik naar rust, gisterochtend is die rust vreemd.
Ik nam de tijd om op te staan, de was te verzamelen en een machine was aan te zetten. Ik nam de tijd voor een kop thee en een huis aan huis blad te lezen. Mijn hoofd gonsde, het wilde iets doen want ik had me de afgelopen 4 dagen voorgenomen dingen anders aan te pakken. 

Langzaam kwam ik tot rust, zakte ik in mijn lichaam en kon ontspannen. Ik gaf mezelf toestemming om deze chaos in mijn hoofd er te laten zijn. Ik hoef er niets mee.

Het is niet de eerste keer dat ik van een training terug kom en er chaos is in het hoofd. Deze chaos is een natuurlijk proces. Alles is op zijn grondvesten geschud en er mag een nieuwe basis ontstaan. Het is een uitdaging om niet mee te gaan in deze chaos en in je hoofd te gaan zitten en terug te stappen in je oude patroon. Je mag in vertrouwen blijven. Vertrouwen op jezelf en voorbij gaan aan wat er nu is.

De rots in de branding zijn en blijven

Natuurlijk stelde ik ook vragen:

Hoeveel plezier kan ik met deze chaos hebben?

Wat is er nu nog meer mogelijk dat ik nog nooit voor mogelijk hebt gehouden?

Nog meer vragen en tips geef ik je in de 8e aflevering van de Create Beyond this Reality Ochtendshow die ik vanochtend heb opgenomen.